Powers / Superputeri – AXN
Postul de televiziune AXN va difuza in premiera serialul Powers / Superputeri (2015). Serialul Superputeri va fi difuzat din 17 ianuarie, in fiecare zi de luni, cate 2 episoade de la ora 21.

Actiunea serialului se petrece intr-o societate superficiala guvernata de cultura paparazzi cu supereroi care nu isi folosesc puterile in directia buna. Aceasta generatie de supereroi este mereu in cautare de profit, ei lucrand pentru interesele ascunse ale unor companii. Noua generatie de supereroi a bagat frica in oamenii obisnuiti din Los Angeles, folosindu-si superputerile impotriva oamenilor.

Pentru a tine lucrurile sub control, politia orasului a infiintat o divizie numita Superputeri. Aceasta divizie este compusa din politisti curajosi care se pot duela cu supereroii. Serialul se concentreaza pe activitatea a doi detectivi care fac parte din aceasta divizie infiintata de politia din L.A.

Christian Walker (Sharlto Copley) este un detectiv cu fite care a fost in trecut un supererou inzestrat cu puteri, insa puterile i-au fost luate intr-o confruntare cu fostul sau mentor. Dupa ce i-au fost luate puterile, Christian a devenit detectiv si investigheaza crime, sperand ca intr-o zi isi va recupera superputerile si gloria sa pierduta.

Deena Pilgrim (Susan Heyward) este partenera lui Christian. Deena este un detectiv minune plin de sarcasm, fiica unui fost politist si noua membra a diviziei Superputeri. Calitatile ei sunt: instincte incredibile, atentie ridicata la anumite detalii si abilitatea de a dobori in lupta adversari mult mai mari ca ea.

Capitanul Emile Cross (Adam Gotley) le da celor doi detectivi, Christian si Deena, misiunea de a investiga noile cazuri in care sunt implicati noii supereroi. Cei doi detectivi vor avea de luptat impotriva urmatorilor supereroi: Wolfe, Johnny Royalle si Retro Girl.

Big Bad Wolfe (Eddie Izzard) este un fost criminal care si-a petrecut ultimii 20 de ani in inchisoare, iar puterile i-au fost tinute sub control prin operatii chirurgicale. Wolfe este un erou care terorizeaza atat ziua cat si noaptea. El incearca sa isi impuna filozofia sa printre ceilalti supereroi.

Powers / Superputeri – AXN

Johnny Royalle (Neo Taylor) are o minte criminala, abilitati de teleportare dintr-un loc in altul si este carismatic cu un zambet cuceritor.
Retro Girl (Michelle Forbes) este superstarul grupului, simbolul justitiei, altruismului si se pricepe in domeniul business-ului. Retro Girl este o fata care se expune riscurilor pentru binele celorlalti si are numeroase contracte de imagine.

Serialul Superputeri este produs de Sony Pictures si creat de Brian Michael Bendis si Michael Avon Oeming, care sunt creatori de benzi desenate. Serialul Superputeri are doua sezoane cu un total de 20 episoade, fiecare episod are durata de 42 minute fara reclame. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.