Trace Carribean si Trace Urban au iesit din grilele Orange
Operatorul de cablu si satelit Orange a facut astazi o serie de modificari pe care le-am mentionat printr-un articol publicat separat. Daca informatiile din acel material au fost bune spre foarte bune pentru abonati, in acest articol vom detalia si vesti mai putin bune venite din partea operatorului pentru abonatii sai.

Posturile de muzica Trace Carribean si Trace Urban au iesit din grila de cablu si DTH Orange. Singurul post de televiziune al grupului Trace ramas in grilele Orange este postul de sport Trace Sport Stars.

Din grila DTH a operatorului Orange au mai iesit si posturile Balkanika Music Television si Antena International.

Grupul Trace s-a lansat in 2003. Pe Trace Carribean difuzeaza muzica tropicala si a fost lansat in 2009. In grila Orange, Trace Carribean (fostul Trace Tropical) a intrat in anul 2013. Pe langa muzica tropicala, pe Trace Carribean putem urmari documentare si concerte despre muzica tropicala.

Grupul Trace detine si o platforma online numita Trace Play care contine mai multe canale TV si posturi radio tematice. Trace Urban si Trace Sports se pot receptiona si in grila Vodafone.

Trace Carribean si Trace Urban au iesit din grilele Orange

Balkanika Music Television era in grila Orange din 2015, s-a lansat in 2005 si apartine companiei Q Media Grup. Balkanika Music Television difuzeaza muzica din Bulgaria, Albania, Bosnia & Hertegovina, Croatia, Grecia, Romania si altele.

Antena International apartine companiei Intact Media si difuzeaza emisiuni si seriale romanesti preluate de pe posturile Antena 1 si Antena Stars. Antena International este creat special pentru comunitatea romaneasca din diaspora.

Reamintim ca in grilele Orange au intrat astazi 4 posturi proprii. Orange Sport 1, 2, 3, 4 si au iesit alte 4 posturi. Este posibil ca in curand Balkanika si Antena International sa iasa si din grila de cablu Orange.

Tot astazi, aplicatia Telekom TV a fost redenumita Orange TV Connect.
Orange este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii de la noi din tara ce ofera abonatilor sai o gama larga de servicii: cablu, dth, internet, telefonie mobila sau telefonie fixa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Odata ce nu au ieșit azi , si nu au iesit nici de pe Orange TV GO, nu cred că vor ieși și de pe cablu Balkanika Music Television și Antena Internațional HD.

    Odată ce a rămas în grilă Trace Sport Stars HD, poate vor reveni cele două programe Trace . A mai fost o situație, în momentul în care au intrat pe DTH programele HBO HD , a ieșit Trace Caribbean HD , iar la jumătate de an după , a reintrat în grilă ca înlocuitor pentru Sundance HD , care se închisese. Eu sper să revină și să intre și la Telekom. Deoarece sunt niște programe extrem de bune de muzică.