Premiera Happy Channel – Sacrificiul
Serialul romanesc Sacrificiul (2019) va avea in curand premiera pe Happy Channel. Serialul a fost produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 (post pe care a fost difuzat pana in decembrie 2020).

Serialul Sacrificiul urmareste trei povesti exceptionale cu destine memorabile, una dintre acestea fiind a familiei Oprea. Capul acestei familii este Stefan, un barbat foarte bogat dar fara scrupule, care duce o viata plina de minciuni, cel mai important lucru pentru el fiind banii.

Sotia lui, Eva, are un caracter total diferit fata de Stefan. Cei doi au trei copii, insa Eva, desi nu este mama lor naturala, incearca sa fie o mama vitrega buna. Copiii sunt Andrei, Amza si Alin. Acestia au caractere diferite si vor intampina dificultati din ce in ce mai mari, viata luandu-i pe nepregatite. Andrei este preferatul tatalui sau, este foarte aratos si inteligent insa, ca orice tanar, face multe greseli.

Premiera Happy Channel – Sacrificiul

In Sacrificiul vom vedea actori precum Oana Carmaciu (Umbre – 2014, Atletico Textila – 2016), Denis Hanganu (Camp de maci – 2020), Vlad Gherman (Pariu cu viata – 2011, O noua viata – 2014, O gramada de caramele – 2017), Maia Morgenstern (Patimile lui Hristos – 2004, Balanta – 1992), Claudiu Istodor (La urgenta – 2006, The Devil Inside – 2012, The Last Enemy – 2008), Ioana Blaj (Liceenii in 53 de ore si ceva – 2011) si altii.

Acest serial are 3 sezoane (ultimul sezon a fost difuzat la finalul anului trecut) si un total de 70 de episoade, ajungand la final. Pe IMDB are nota 5.4 din 131 de recenzii.
Reprezentantii postului Happy Channel nu au anuntat inca data premierei serialului insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

Anterior, Sacrificiul a fost difuzat de Antena 1, fiind inlocuit cu un alt serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 si anume Adela.
Serialul se poate viziona online pe Antena Play.

Piesa de inceput a serialului este Imperfect, a trupei Carla’s Dreams.
Voi ce parere aveti despre acest serial romanesc?

Update 31.07.2021: Premiera serialului Sacrificiul pe Happy Channel va avea loc pe 14 august, de la ora 20:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU