RCS & RDS implementeaza serviciul 4G+ cu viteze de pana la 300 Mbps. Serviciul este deja functional in Bucuresti, zona Park lake.

La putin peste 1 an de la lansarea serviciului 4G in banda 2100 MHz compania RCS & RDS pune la dispozitie serviciul 4G+ (LTE-A) care ne va permite viteze de pana la 300 Mbps.

Astfel, RCS & RDS devine primul operator din Romania care foloseste CA pe aceeasi banda 38 TDD (15 MHz + 15 MHz) (de exemplu, Vodafone folosind doua benzi diferite pentru CA).
Rezultatele testelor de viteza efectuate in Bucuresti sunt intre 70-73 Mbps download pe 4G+ Digi.

Este posibil ca aceste noutati in materie de retea mobila sa apara in urma parteneriatului cu Ericsson.

Asteptam informatii detaliate de la compania RCS & RDS privind serviciul 4G+, localitatile disponibile, standardul necesar pentru functionarea 4G+ (Samsung Galaxy S7 suporta LTE-A 3CA CAT9, pe cand minimul necesar pentru 4G+ 300 Mbps este LTE-A CAT6) si conditiile de utilizare ale serviciilor de date/voce pe 4G+.

RCS & RDS implementeaza serviciul 4G+ cu viteze de pana la 300 Mbps

Lasati un comentariu in cazul in care constatati functionarea internetului prin 4G+ si in alte localitati.

Update: Se pare ca Digi a trecut peste serviciul 4G+ lansand reteaua 5G. De asemenea, frecventa 900 MHz pentru 2G/4G a fost pusa in functiune in mai multe zone din tara, fapt care ar putea insemna ca nu vom mai beneficia de servicii 4G+;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII