Casa Dragonului – serialul HBO va avea sezonul 3
Casa Dragonului (House of the dragon – 2022) este unul dintre cele mai cunoscute si vizionate seriale marca HBO ale momentului iar in acest serial vom mentiona tot ce stim despre sezonul 3 dar si cum se va desfasura difuzarea sezonului 2.

Bucurandu-se de succesul universului Urzeala tronurilor, Casa Dragonului s-a bucurat de un succes imens inca de la lansare, atunci cand a avut cea mai buna audienta a unei premiere HBO si HBO Max din toate timpurile.

Primul sezon Casa Dragonului a avut in medie 29 de milioane de vizionari atat pe televiziune liniara cat si pe platforma de streaming. La doar o saptamana de la premiera, serialul a avut sezonul 2 confirmat.

Casa Dragonului este bazat pe cartea de fantezie scrisa de George R.R. Martin, Foc si sange, care urmareste dinastia Targaryen pe continentul fictiv Westeros. Actiunea are loc cu 200 de ani inainte de evenimentele din Urzeala tronurilor si la 100 de ani dupa ce dinastia Targaryen a unit cele 7 regate.

Casa Dragonului a castigat un premiu Emmy iar pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8.4 din aproape 400.000 de recenzii, avand indicele de popularitate 2, fiind devansat ca popularitate doar de serialul Amazon Prime Video, The Boys. Este urmat de serialul Netflix, Bridgerton. Aceste rezultate arata ca principalele 3 platforme de streaming din lume (Max, Netflix si Prime Video) scot cateva dintre cele mai populare seriale.

Casa Dragonului – serialul HBO va avea sezonul 3

Reprezentantii HBO au confirmat sezonul 3 Casa Dragonului inainte de premiera sezonului 2, ceea ce face sa para ca oficialii erau deja increzatori in ceea ce priveste audientele sezonului 2. Primul sezon a avut premiera in vara anului 2022 iar sezonul 2 a inceput sa fie difuzat din 16 iunie, avand cate un episod difuzat in fiecare duminica. Sezonul 2 are 8 episoade iar episodul 3 este difuzat astazi, asadar ultimul episod al sezonului 2 va fi difuzat pe 4 august 2024.

Avand in vedere ca sezonul 2 a fost lansat vara aceasta, la aproape un an de primul sezon, putem spera ca sezonul 3 va fi difuzat in vara anului urmator. Insa, acest lucru nu este sigur si pot interveni schimbari pana atunci.

In Romania, sezonul 2 Casa Dragonului se poate vedea pe HBO in fiecare duminica, de la ora 04:00 dimineata. In reluare se poate viziona duminica urmatoare de la ora 22:30 (astazi de la aceasta ora se vede episodul 2). Casa Dragonului se poate viziona si online pe Max.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii concrete despre lansarea sezonului 3. Pana atunci, voi ce parere aveti despre Casa Dragonului?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.