Secretele Puscariasilor si Ivan Milat: Secrete Ingropate pe Crime + Investigation
In acest material va vom prezenta unele dintre premierele de pe History Channel si Crime + Investigation.

History Channel
Muntenii – sezonul 10 – din 4 august, in fiecare zi de miercuri de la ora 22. Muntenii sunt cei mai experimentati americani in a supravietui in cele mai primitive si periculoase conditii din muntii Americii de Nord. Topirea zapezii si umflarea raurilor din munti ii ajuta pe munteni sa isi gaseasca mai usor provizii si materiale pentru intarirea rezistentei caselor acestora. In sezonul 10, muntenii vor face tot ce tine de ei sa isi apere libertatea si stilul lor de viata.

Extrateresti Antici: Parte din vara secretelor – sezonul 13 din 17 august, in fiecare zi de marti, de la ora 22. In sezonul 13 din Extraterestri Antici vom vedea cum experti ca Nick Pope (fost investigator al Ministerului Britanic al Apararii) va explora toate teoriile de la originile umane pana la noi cunostinte despre cosmos si posibilitatea ca noi oamenii sa nu fim singuri in univers. Cei de la Extraterestri Antici vor cerceta daca este adevarata teoria ca extraterestrii viziteaza pamantul de foarte mult timp.

Secretele Puscariasilor si Ivan Milat: Secrete Ingropate pe Crime + Investigation

Crime + Investigation
Secretele Puscariasilor
– din 4 august, de la ora 23, in fiecare zi de miercuri. Fiecare episod din aceasta serie de documentare ne va prezenta cate o crima, povestita in detaliu nu de autorul crimei ci de apropiati de-ai lui precum: concubini, gardieni de inchisoare sau chiar de colegii de celula. In acest documentar vor fi prezentate fapte savarsite de detinutii: Susan Smith, Casey Anthony, Joyce Mitchell si altii.

Ivan Milat: Secrete Ingropate – din 17 august, in fiecare zi de marti, de la ora 22. Ivan Milat a fost cel mai periculos criminal in serie din Australia. Acesta a fost condamnat la inchisoare pe viata in 1996 dupa ce a ucis 7 turisti care faceau autostopul. Cei mai cunoscuti specialisti in criminalistica vor sa dovedeasca ca Ivan Milat a infaptuit si alte crime nerecunoscute de acesta. Expertii vor descoperi dovezi convingatoare de la 50 de ani de la prima crima infaptuita de Ivan. Ivan Milat a murit intr-o inchisoare de maxima securitate.

Ucigasi in croaziera – sezonul 2 va incepe pe 25 august in fiecare miercuri, de la ora 22. Documentarul dezvaluie cele mai inspaimantatoare secrete ale industriei navelor de croaziera si anume ca persoanele care urca pe o asemenea ambarcatiune de lux au viata pusa in primejdie din momentul urcarii pana in momentul coborarii. Din 2011 pana in prezent au disparut peste 200 de persoane in timpul croazierelor iar majoritatea persoanelor au fost declarate asasinate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII