Pret iPhone 13 specificatii si data lansare
Noile modele de smartphone-uri iPhone 13 sunt din ce in ce mai aproape de lansare, conform zvonurilor acestea ar urma sa fie lansate in luna septembrie iar aceste modele sunt discutate inca de la lansarea iPhone 12. Vom mentiona inca de la inceputul acestui articol ca informatiile prezentate sunt zvonuri iar atunci cand vom avea informatii sigure despre specificatii si data lansarii, vom actualiza acest articol.

Modelele iPhone din 2021 vor fi asemanatoare cu cele anterioare din punct de vedere al aspectului, fiind disponibile in variante de 6.7, 6.1 si 5.4″, doua vor fi modele Pro iar celelale doua vor fi variante mai accesibile ca pret.

Senzorul de camera disponibil pe iPhone 12 Pro Max va fi disponibil si pe alte modele iPhone 13 iar noile modele Pro vor beneficia de o calitate mai buna a senzorului ultra wide, urmand sa se descurce mult mai bine in conditii de luminozitate redusa.
Spatiul destinat senzorilor de camera ar putea fi mai mare pentru a face loc tehnologiei Sensor Shift, care ar ajuta la un auto-focus mai bun.

In ceea ce priveste bateria, ne asteptam la o capacitate mai mare decat cea disponibila pe modelele din 2020, ceea ce ar face ca noile modele sa fie putin mai groase (cu aproximativ 0.2mm mai groase) si mai grele. De asemenea, slot-ul pentru SIM va fi inclus in placa de baza pentru a economisi spatiu.
In plus,notch-ul va fi mai mic pe noile modele.

Referitor la culorile disponibile pentru noile modele, probabil vom vedea un negru-mat care va inlocui space gray-ul modelelor de anul trecut, exista zvonuri si pentru un portocaliu insa e posibil ca aceasta informatie sa ramana doar la stadiul de zvon.

Pret iPhone 13 specificatii si data lansare
Gama iPhone 13 va fi compatibila 5G si Wifi 6E iar procesorul folosit va fi Apple A15, produs de TSMC.
Din pacate, Apple nu pare sa faca trecerea la USB Type-C nici cu iPhone 13.

Desi existau zvonuri pentru modelele iPhone 12, se pare ca display-ul ProMotion 120Hz va fi disponibil intr-un final pe noile iPhone-uri 13, amanarea fiind cauzata de probleme ale bateriei in cazul modelelor vechi.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, desi nu exista nicio sursa sigura, exista zvonuri ca ar putea fi oferiti pana la 1TB. Insa, ar fi mai realist sa ne gandim la maxim 512GB.

Trecand la ceea ce ne intereseaza cel mai mult, pretul unui model iPhone 13 ar putea incepe de la aproximativ 800 de dolari. Intre gamele iPhone 12 si iPhone 13 nu vor exista diferente foarte mari astfel incat nici pretul nu va fi foarte diferit.

Lansarea noilor modele iPhone 13 va avea loc in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie. Anul trecut, lansarea modelelor iPhone 12 a avut loc in octombrie insa amanarea a fost cauzata de criza sanitara globala.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii sigure despre noile modele Apple iPhone 13.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.