5 Servicii de stocare in cloud pe care sa le folosesti in 2020. Ce faci cand ai de a face cu o multime de fisiere zilnic, ce iti ocupa o gramada de spatiu pe laptop? Cel mai bun raspuns in aceasta situatie, est folosirea unui serviciu de stocare in cloud. Stocarea se face foarte usor, iar tu poti oricand sa-ti accesezi folderele si fisierele. Multi aleg aceasta metoda pentru a-si depozita fisierele foarte importante ce nu trebuiesc pierdute.

5 Servicii de stocare in cloud pe care sa le folosesti in 2020.

Pentru cei ce nu stiu, „Cloud Drive” este o caracteristica ce iti permite sa iti depozitezi fisierele pe diferite servere, putand sa le accesezi foarte simplu. Dupa cum probabil deja va dati seama, provider-ul ce ofera stocarea in cloud, va cere o anumita suma pentru serviciul oferit. Fara alte introduceri, iata care sunt cele mai bune companii de stocare in cloud in 2020:
1.     Dropbox
Din acest top, cel mai bun provider de stocare in cloud este Dropbox. Acestia au o interfata foarte simpla, ce face ca aplicatia sa fie usor de folosit. In plus, dispune de caracteristica de sincronizare intre device-uri. Dropbox ofera 2GB de memorie gratuit. Totodata, acestia va pun la dispozitie o alternativa la Microsoft Office, numita Dropbox Paper.

Poate cea mai  tare caracterisitca este posibilitatea de a va restabili fisierele incarcate, pana la un anumit timp. Dropbox va pune la dispozitie aceasta caracteristica prin intermediul Dropbox Rewind.

Compania are doua planuri de plata. Unul de 12 dolari pe luna, ce iti ofera 2TB de stocare in colud si celalalt de 20 de dolari si va pune la dispozitie 3TB de stocare.
2.     Cloud
Compania ofera stocare in cloud securizata si dispune de o multime de caracteristici. Caracterisitica sa „File Management” iti da posibilizatea de a-ti accesa datele foarte usor. De asemenea, dispune de un video player integrat in site.
Pentru 5 dolari pe luna, pCloud iti ofera caracterisitca de  protejare a fisierelor prin parole. Securizarea se face cu criptare TLS/SSL, iar fisierele tale sunt securizate in trei locatii diferite. Astfel, datele date nu au cum sa fie pierdute si nici furate.

Pentru 175 de dolari ai la dispozitie 500GB, iar pentru 350 de dolari, dispui de 2TB de stocare. Plata este una singura.
3.     Mega
Mega ofera stocare in cloud gratuita, de 50GB. Poti folosi Mega pe Windows, Mac sau Android. Compania iti pune la dispozitie mai multe planuri pentru serviciul sau. 5 Euro pentru 200GB de spatiu de stocare si 10 Euro pentru 1TB spatiu de stocare.
4.     Box
Box iti pune la dispozitie 5GB de stocare gratuita in cloud si posibilitatea de sincronizare a datelor. Pentru 100GB de spatiu de stocare in cloud o sa platesti 10 dolari pe luna, iar pentru 15 dolari pe luna primesti spatiu nelimitat si caracteristici avansate.
5.     Google Drive
Desigur ca din acest top, Google Drive nu avea cum sa lipseasca. Serviciul este disponibil pe Windows, Mac si Android. Compania celor de la Google iti pune la dispozitie 15GB de stocare in cloud, gratuita.

Pentru 2 dolari pe luna primesti 100GB de stocare in cloud, 4 dolari platiti pe luna iti va aduce 200GB de stocare in cloud. Desigur, Google iti mai pune la dispozitie inca doua planuri. Platesti 10 dolari lunar pentru 2TB de stocare si 100 de dolari lunar pentru 10TB de stocare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  1. Cred că mai de grabă o să optez pentru stocare externă decât să arunc cu banii pe fereastră sau mai grav să pierd securitatea asupra datelor sau date importante.