Filme franceze disponibile in luna martie pe TV5 Monde
Iubitorii filmelor frantuzesti vor avea placerea sa urmareasca in luna martie o serie de filme emblematice ale cinematografiei franceze. Aceste filme vor fi difuzate pe TV5 Monde.

Flashwood (2020) – 12 martie, ora 22. Filmul urmareste un grup de prieteni care se revad an de an, vara, si care isi impartasesc dorintele si visurile. In fiecare vara, acest grup de prieteni povestesc daca aceste visuri s-au indeplinit in anul care a trecut de la reintalnirea precedenta.

La reintalnirea dupa 5 ani, doi frati din acel grup constata ca lucrurile pentru ei nu s-au schimbat, asa ca Luc (Pier – Luc Funk) si Hugo (Antonie DesRochers) decid sa ajute destinul.
Filmul Flashwood are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,1.

Continuer (2019) – 19 martie, ora 22. Sybille (Virginie Efira) are o relatie mai tensionata cu fiul ei Samuel (Kacey Mottet Klein) din cauza mediului violent care ii inconjoara. Astfel, Sybille isi convinge fiul sa mearga intr-o calatorie prin Kirghizstan. Prin aceasta calatorie, femeia doreste sa isi imbunatateasca relatia cu fiul sau. Calatoria celor doi va fi plina de aventuri.
Continuer are durata de o ora si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Notre histoire (1984) – 23 martie, ora 22. Robert (Alain Delon) este un alcoolic cu o viata patetica. Intr-o zi, cand Robert se afla in tren, el intalneste o femeie frumoasa pe nume Donatienne (Nathalie Baye), de care Robert se indragosteste si pe care o considera ultima sansa de imbunatatire a vietii sale. Va reusi Donatienne sa ii schimbe viata lui Robert?
Filmul are durata de o ora si 50 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Filme franceze disponibile in luna martie pe TV5 Monde

Le milieu de l’horizon / Dincolo de orizont (2020) – 26 martie, ora 22. Actiunea filmului Dincolo de orizont se petrece in Elvetia in vara anului 1976 atunci cand din cauza caldurii, multi fermieri s-au confruntat cu moartea multor animale.

Jean (Thibaut Evrard) si Nicole (Laetitia Casta) au si ei o ferma de pasari si un baiat de 13 ani pe nume Gus (Luc Bruchez), care este un baiat visator ce adora sa citeasca benzi desenate. Gus este nevoit sa lase benzile desenate si sa isi ajute familia la treburile fermei.

Intr-o zi, la ferma familiei isi face aparitia o femeie pe nume Cecile (Clemence Poesi) care va schimba viata tuturor.
Filmul Dincolo de orizont are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Un dimanche a la campagne (1984) – 30 martie, ora 22. Actiunea filmului se petrece in anul 1912 si prezinta conflictele familiale ale unui pictor batran cu familia sa.
Filmul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.