Scoala de ciocolata – show Netflix
Avand in vedere ca se aproprie Craciunul si gospodinele vor sa prepare cele mai delicioase retete de prajituri exclusiv din ciocolata si nu au sursa de inspiratie pentru retete noi, acest articol poate fi de ajutor.

Recent a intrat pe platforma Netflix un show dedicat patimitilor de dulciuri, mai exact de ciocolata. Showul se numeste Scoala de Ciocolata / School of Chocolate (2021). Opt concureti vor incerca sa il impresioneze pe Amaury Guichon, un ciocolatier faimos. Amaury Guichon este supranumit Regele Ciocolatei.

Chef Amaury este un tanar care face din ciocolata creatii frumoase si delicioase. Amaury poate sa reproduca din ciocolata faimoase cladiri, vietati marine, pasari, zeitati, dragoni sau personaje din filme si seriale. Patiserul a lucrat la patiseria Jean Philippe din Las Vegas. Este nascut in Franta si a studiat de la varsta de 14 ani la renumita L’École Hôtelière Savoie Léman.

A inceput cu studiul gastronomiei generale, in 2007 a realizat ca este pasionat de patiserie si a inceput sa studieze in Germania la Wolfsburg. A studiat patiseria timp de 2 ani, a castigat premii inca din timpul facultatii iar toate operele de arta pe care le realiza din ciocolata erau postate pe o retea de socializare unde primeau mii de like-uri. A primit titlul de Cel mai bun ucenic al Frantei in timp ce studia la celebra casa Lenôtre din Paris.

In 2013, Amaury Guichon a participat la o emisiune TV din Franta numita Cine va fi urmatorul mare patiser?. La aceasta emisiune au participat cei mai talentati patiseri ai Frantei.

Scoala de ciocolata – show Netflix

In show-ul Scoala de ciocolata disponibil pe Netflix 8 concurenti patiseri/ciocolatieri se vor intrece pentru a obtine un premiu ce le poate schimba viata. Concurentii vor avea de trecut diferite probe, acestea fiind cateva exemple:

  • vor avea diverse teme din natura iar concurentii trebuie sa reproduca aceste teme avand untul de cacao ca ingredient de baza in reproducerea acestora
  • concurentii vor trebui sa construiasca cladiri exclusiv din ciocolata
  • vor trebui sa confectioneze cani, creioane sau alte obiecte numai din ciocolata

Fiecare proba va fi arbitrata de chef Amaury Guichon. La finalul celor 8 episoade, doar un concurent va putea ajunge pe primul loc. Pe IMDb, showul School of Chocolate / Scoala de ciocolata a obtinut nota 7,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.