Cronica Carcotasilor – sezonul 46 la Prima TV
Emisiunea Cronica Carcotasilor revine in grila postului Prima TV cu un nou sezon dar si cu cateva noutati. In acest material vom detalia aceste noutati.

Prima schimbare o reprezinta ziua de difuzare, Cronica Carcotasilor revine la ziua de difuzare care a consacrat-o, adica miercurea de la ora 20. In ultimele 2 sezoane ale emisiunii, aceasta era difuzata vinerea. Cronica Carcotasilor va fi prezentata tot de Ioana si Dezbracatu’.

Ioana a declarat ca vara aceasta nu a stat pe acasa si s-a bucurat de soare si plaja insa este pregatita de un nou sezon, bazandu-se pe vigilenta carcotasilor (telespectatorii emisiunii) care le-au lasat balbute. Dezbracatu’ a declarat ca se intoarce in noul sezon pus pe fapte mari si cu mult material.

Serban Huidu, producatorul emisiunii Cronica Carcotasilor, a declarat ca a pregatit telespectatorilor cateva surprize in noul sezon, rubrici si colegi noi in echipa emisiunii. In echipa Cronica Carcotasilor a venit Bogdan Nicolai, care va prezenta o rubrica noua. Rubrica se numeste Saptamana Pierduta.

Bogdan Nicolai a lucrat de-a lungul timpului atat in radio cat si in televiziune, in radio a lucrat la Pro FM si Europa FM, in televiziune a lucrat la Pro TV ca scenarist al emisiunii Vocea Romaniei. A fost directorul postului MTV Romania. Bogdan Nicolai vine la Cronica Carcotasilor de la Aleph News unde prezenta pastila de satira Care-i Faza?.

Cronica Carcotasilor – sezonul 46 la Prima TV

Gabriela Marin revine cu celebrele ei personaje pe care le interpreteaza in cadrul emisiunii: Denis Pilafai si Sosoaca. Gabriela Marin a declarat ca in aceasta vara si-a lansat un canal pe YouTube unde a urcat materiale realizate de ea in cadrul emisiunii Cronica Carcotasilor cu Denis Pilafai iar aceste materiale au fost foarte bine primite de internauti.

Cronica Carcotasilor este cea mai longeviva emisiune de satira din Romania, in aceasta toamna va incepe sezonul 46. S-a lansat in anul 2000 tot la Prima TV. Primele sezoane ale emisiunii au fost prezentate de Serban Huidu si Mihai Gainusa.

Prima TV apartine companiei Clever Media, este un post cu licenta generalista, nationala si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Emisiunea De Satiră E Cea Mai Tare. Deși Publicitate Mânca-ti-aș Din 2001 (Resuscitat Din 2019), Un Documentar Cu Maimuța Urlătoare Din 2008, Scrisu Mă-tii Din 2010, Publicitate Mo Din 2015 Și Pa Și **** Revedere Din 2017 M-au Făcut Să Intru Pe Calea Amintirilor Cu Cronica Cârcotașilor