Prima TV difuzeaza serialul rusesc Muntele ucigas
Postul de televiziune Prima TV va difuza un serial rusesc captivant. Serialul se numeste Pereval Dyatlova / Muntele ucigas (2020). Serialul va intra pe post din 15 mai, de la ora 23.

Muntele ucigas va fi difuzat pe Prima TV de luni pana joi, de la ora 23, timp de doua saptamani pana pe 25 mai. Aceasta productie va inlocui serialul francez Valul ucigas. Muntele ucigas este inspirat dintr-un caz adevarat. In muntii Uniunii Sovietice, Muntii Ural, in iarna anului 1959, un grup de tineri studenti pleaca intr-o drumetie. Chiar daca grupul este echipat cum trebuie, acestia dispar fara urma.

Dupa o luna de cautari, autoritatile gasesc corturile turistilor disparuti inghetate. Este ciudat faptul ca acele corturi sunt taiate din interior, unele corpuri sunt gasite in afara corturilor in stare de descompunere iar alte corpuri sunt gasite inghetate in lenjerie intima in interiorul cortului. Corpurile sunt gasite ca si cum turistii ar fi vrut sa fuga de cineva / ceva.

Cel care se va ocupa de ancheta este un fost ofiter KGB, Oleg Kostin (Pyotr Fyodorov), care va transforma ancheta intr-una confidentiala. Oleg este un fost ofiter cu un trecut dubios, care a participat la Al Doilea Razboi Mondial. Cu toate ca Oleg are un al saselea simt si nu ii este frica de nimic, el si medicul legist Katya Suhumova (Marya Lugovaya), unul dintre cei mai experimentati medici legisti ai Uniunii Sovietice, isi vor da seama ca orice ar face sa descopere adevaratul motiv al mortii grupului de tiner, acesta nu va fi descoperit niciodata.

Prima TV difuzeaza serialul rusesc Muntele ucigas

Muntele ucigas are un sezon format din 8 episoade, durata fiecarui episod este de 54 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,7. In Rusia, serialul a fost difuzat de TNT in anul 2020 si a fost foarte apreciat atat de public cat si de critici. Muntele ucigas a obtinut 5 premii din 11 nominalizari.

Prima TV apartine grupului Clever Media, are licenta generalista si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth. Clever Media este unul dintre cele mai importante grupuri media din Romania si detine numeroase canale TV tematice, de sport, generaliste, stiri, business, filme, medicina, agricultura si un canal 4K.

In curand, Clever Media va lansa si alte posturi tematice: unul de istorie (Prima History), un canal de traditii si folclor si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.