Orange ofera 3 luni gratuite de Netflix

Orange ofera 3 luni gratuite de Netflix, oferta este destinata clientilor Orange Love cu internet fix 4G si televiziune prin satelit.

Orange lanseaza o oferta prin intermediul careia ofera abonatilor Orange Love 3 luni gratuite de Netflix. Pentru a beneficia de cele 3 luni gratuite este nevoie sa fim abonati Orange Love, internet fix 4G si televiziune prin satelit. Adaugand la abonamentul de voce mobila serviciul de internet fix 4G la 6 euro pe luna si televiziune prin satelit 5 euro pe luna putem avea acces la Netflix gratuit timp de 3 luni. Astfel, pachetele incluse in oferta Netflix sunt urmatoarele:

Standard (8 euro/luna)
-Internet fix 4G – primii 80GB la viteza normala;
-Abonamentul de televiziune prin satelit World HD – 76 canale incluse;
-Netflix gratuit 3 luni;

Premium (11 euro/luna)
-Internet fix 4G – primii 160GB la viteza normala;
-Abonamentul de televiziune prin satelit Family HD – 110 canale incluse;
-Netflix gratuit 3 luni;

Pentru a beneficia de oferta Netflix oferita de Orange este necesar sa ne logam in Orange MyAccount – selectam abonamentul TV marcat cu simbolul cadou si vom fi redirectionati catre pagina Netflix pentru crearea contului. Oferta Orange prin care putem beneficia de 3 luni gratuite de Netflix este valabila pana la 31 ianuarie 2020. Abonamentul Netflix de care vom beneficia este Standard (costa 9.99 euro pe luna) insa putem utiliza creditul de la Orange pentru a opta si pentru alte abonamente Netflix (Basic sau Premium), creditul se va epuiza mai incet sau mai repede in functie de tipul abonamentului ales.

Oferta este disponibila si pentru utilizatorii care deja au un abonament Netflix. Se va aloca in cont creditul oferit de Orange (29.97 euro) urmand sa il putem utiliza pentru plata abonamentului Netflix.

Telekom a avut de asemenea o oferta prin care persoanele care se abonau la anumite servicii Telekom beneficiau de 6 luni gratuite de Netflix. Reamintim ca Orange a anuntat recent majorarea abonamentelor de televiziune prin satelit (DTH) incepand cu luna septembrie 2019.

Voi ce parere aveti despre aceasta oferta, v-ar tenta abonarea la serviciile Orange pentru aceasta oferta? Ii multumim lui Georgian pentru contributie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.