Prinde-l daca poti – premiera Pro 2
Pro 2 va difuza in premiera noua telenovela mexicana Prinde-l daca poti! (La Mexicana Y El Güero – 2020), in acest articol vom mentiona detalii despre aceasta productie si vom mentiona cand va fi difuzata de Pro 2.

Aceasta productie este realizata dupa telenovela originara din Chile, Cómplices (2006), cu Francisca Lewin, Marcelo Alonso si Claudia di Girolamo, care a avut difuzate 155 de episoade.

Rezumat telenovela Prinde-l daca poti!
Serialul prezinta povestea Andreei, o frumoasa escroaca, si Tyler, un milionar idealist care se intoarce in Mexic pentru a-si cauta familia biologica, dupa ce mama sa adoptiva moare si il indruma pe acesta sa se intoarca in locul de origine.

Andrea Ibarrola isi foloseste farmecele pentru a pacali victimele sale. In Statele Unite ale Americii, Andrea are o complice pe nume Olinka, care ii ofera informatii despre Tyler Somers, urmatoarea sa victima. Compania acestuia este cel mai mare producator de cartofi Idaho din lume iar acesta este un om bun si onest. Tyler se intoarce in locul de origine la indemnul mamei sale adoptive iar Andrea pune la cale un plan pentru a-l face sa se indragosteasca de ea insa, in cele din urma, ea incepe sa se indragosteasca de Tyler, fiind nevoita sa aleaga: renunta la bani sau la iubire.

Prinde-l daca poti – premiera Pro 2
Noua telenovela mexicana a fost difuzata in tara de origine pe Las Estrellas iar in Romania premiera va fi difuzata de Pro 2 din 17 iulie 2021, de la ora 19:00.

Cate episoade are telenovela Prinde-l daca poti?
In tara natala au fost difuzate 127 de episoade intre 2020 si 2021, finalul serialului a fost difuzat in luna februarie.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 8.9 din 44 de recenzii.

Protagonista serialului este Itatí Cantoral (Sarmana Maria – 1995, Amantii – 2003) iar in serial vom vedea alti actori precum Juan Soler (Secrete din trecut – 2010, Pe cuvant de femeie – 2007), Luis Roberto Guzmán (Cantec de iubire – 2005, Narcos: Mexico – 2018), Jacqueline Andere (Legea iubirii – 2018, Amazoanele: Lupta pentru fericire – 2016, Mama vitrega – 2005) si altii.

Voi ce parere aveti despre cea mai noua productie programata pe Pro 2?

Update 26.01.2023: Acasa redifuzeaza telenovela Prinde-l daca poti din 12 februarie, sambata si duminica, de la ora 12:00, urmand sa inlocuiasca Betty din New York care se termina pe 11 februarie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII