Orange introduce in grila DTH B1 TV HD
Orange Romania este prima companie care introduce varianta HD a televiziunii de stiri B1 TV, insa momentan doar in grila de programe DTH (satelit). Varianta HD nu este disponibila inca si in grila digitala de cablu Orange (infrastructura Telekom sau in zonele cu retea proprie) insa vom actualiza acest articol daca va intra pe cablu.

B1 TV a inceput emisia in format HD din 8 mai 2021 insa pana astazi nu fusese preluat de niciun operator, Orange fiind primul operator major care introduce B1 TV HD in grila. Varianta HD este disponibila de astazi in locul B1 TV SD in toate pachetele TV (inclusiv in Local) cat si in aplicatia Orange TV Go.

Varianta SD a postului B1 TV este disponibila in grilele tuturor operatorilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania. Vom anunta atunci cand B1 TV HD va fi disponibil si in grilele altor operatori (Digi, Telekom, Vodafone, NextGen sau Focus Sat).

B1 TV se poate viziona live online pe site-ul oficial B1 TV in format HD. insa doar in format SD, chiar daca postul a inceput emisia in format HD pe 8 mai.

Acestea sunt emisiunile difuzate de B1 TV: Buna, Romania!, Talk B1, Dosar de politician, Actualitatea, Un pont pe zi, Se intampla acum, Ritmul sanatatii, Drumurile noastre, Saptamana financiara, Schimba-ti viata, Informeaza-te!, Check media, 360° sau Condamnatii.

Luna trecuta au fost efectuate si alte modificari ale grilei Orange DTH, dupa cum urmeaza:

 • Travel Mix HD a inlocuit varianta SD
 • Aleph News, Etno si Magic TV au intrat in grila in locul variantelor HD
 • ID HD, TLC HD si Discovery Channel HD au intrat in locul variantelor SD, acestea fiind cateva dintre cele mai apreciate posturi din grila

Voi ce parere aveti despre B1 HD si de ultimele modificari ale grilei Orange? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update: B1 TV HD a fost introdus, de asemenea, pe cablu digital (infrastructura proprie) si pe platforma Orange TV Go;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

 1. Se pare ca a disparut deja posibilitatea dezactivarilor la optiunile Digi. Black Friday va fi ratat anul acesta, iar cei care au activat MaxPack (cu gandul la gratuitate) nu vor mai putea dezactiva la 2 luni.

 2. B1 a fost mutat pe altă frecvență când a fost trecut la HD . Frecvență respectivă e cea pe care era înainte DTX HD , iar acum B1 HD are informațiile EPG ale DTX .

  • In conducerea Digi 24 au venit persoane din Antena 1. Din vechea conducere doar Prelipceanu a mai ramas. Asta ca sa intelegi de ce pleaca oamenii de la Digi. Fiecare sef isi aduce oamenii lui. Asa este in ro.

   • Ultima plecare de la vechea conducere a fost Stelian Muscalu. El a fost ultimul care a plecat din conducerea veche.

    Sigur că la Digi 24 din oamenii vechi rămân doar Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu și CTP.