Prima World: un nou post detinut de Clever Media
Grupul Clever Media anunta ca in luna mai urmeaza sa lanseze un nou canal TV. Noul post se numeste Prima Wold. Televiziunea va intra pe frecventa Arcadia TV.

Pe 1 aprilie, Arcadia TV s-a transformat in Prima Food & Travel, care a preluat documentarele difuzate pana in data de 1 aprilie de Arcadia TV. Sigla noului canal Prima World se poate vedea pe clevermedia.ro, mai mult exista si site-ul primaworld.ro unde ruleaza un promo despre Prima World.

Prima World va difuza in totalitate emisiuni si documentare preluate de la Arcadia World TV, care a decis sa se retraga din Romania. Pe site-ul Prima World, la emisiuni sunt trecute urmatoarele seriale documentare: Travel Stories, Travel Logue, Regio, Foot steps, DocTime, 7 Days, Nature Wonders, Cosmos Global, On Tour si altele. Toate aceste seriale documentare au fost difuzate in trecut pe Arcadia World TV.

Odata cu lansarea noului post Prima World se pun 2 intrebari: pe ce data din luna mai se va lansa postul avand in vedere ca CNA este in concediu (daca ne luam dupa promoul de pe site-ul Prima World inseamna ca grupul Clever Media a depus deja dosarul la CNA) si ce se va intampla cu Prima Food & Travel? Va difuza doar emisiuni culinare romanesti si internationale sau va avea acelasi continut asemanator cu Prima World?

Prima World: un nou post detinut de Clever Media

Reamintim ca grupul Clever Media ar fi trebuit sa lanseze si postul de filme si seriale Nostalgia TV care a obtinut avizul de incepere a emisiei de acum 2 luni. De asemenea, o serie de canale TV ce apartin celor de la Clever Media au iesit din grila celui mai mare operator de telecomunicatii, Digi Romania.

Posturile detinute de Clever Media care au iesit din grila digitala Digi sunt: Profit News, Medika TV si Prima History (acesta din urma intrase in grila Digi in decembrie 2023 in locul Cinema Est). Nu se stie daca aceste canale vor reveni in grila Digi dar nu se cunosc nici cauzele care au dus la scoaterea acestor 3 canale.

Clever Media este unul dintre cele mai mari si importantante grupuri media din Romania, avand un numar mare de canale TV care acopera o gama variata de canale tematice de la sport, filme, stiri la calatorii sau alte categorii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. Din toamna grupul Clever parte a CD International va trece prin schimbări, Prima World se va lansa în curand se lucrează, atat schimbarea de acum cât și cea din toamna se va face cu sau sau fara acordul CNA.

 2. Canale marca”prima” interesante sunt în Cehia. Grupul clever a ruinat canalul prima TV…. Ce canal interesant era prima TV odată, era în top 5 televiziuni…

  • Prima TV a arătat cel mai bine în perioada anilor 2000 + perioada SBS (2006-2013), cât de cât și după ce a fost din nou preluat de Cristian Burci în 2014-2015 maxim, începuseră cu o grilă promițătoare, apoi s-au dus în jos, în prezent e un canal care nu valorează 2 bani, ca și inexistent în grilă.

 3. O alta mizerie rebranduita. In afara de prima tv, prima sport, proma news si cateva emisiuni pe prima comedy (cele cu duban)…. restul sunt mizerii

 4. La Vodafone mai intra ceva? sa rezilez contractul cu ei, ca vad ca isi bat joc de abonatilor din Bucuresti daca sunt din Cluj.

 5. Devin plictisitori si enervanti cu atatea canale. Tot acel continut ar trebui sa aiba deschidere pe platforma lor online, in loc sa deschizi cate un canal inutil pentru absolut orice tematica. Curand jumatate grila digi va fi cu canale Prima si cealalta jumatate cu canale Digi. Pretul lor la abonament tv e inca ok si ma intreb daca se pregatesc sa scoata din canalele premium pentru a mentine preturile. Asa vor zice ca e un post Prima pentru orice pot tematic premium vor fi retras din grila.

 6. Si credeți că prima world va intra la digi daca ei au scos o grămadă de programe din portofoliul lui clerver media domnule gorila?

   • Medika nu va mai intra.A iesit din must carry.Sa nu uitam ca Digi nu a introdus Bollywood Classic decat cu numele iar Kapital TV doar partial.Daca nu introduc ce e obligatoriu, Medika Tv n-are nicio sansa…Si banuiesc ca la fel va fi si cu celelalte doua…

  • Oricum la Digi Prima Food&Co a fost rebotezata Arcadia TV.Au rezolvat romaneste problema cu CNA-ul…Sau mai bine zis smechereste(digireste)…

   • Ce a facut Digi a fost la cererea celor de la Clever, care au spus asa . Mesaj transmis celor care au intrebat de Arcadia tv Din 1 aprilie Arcadia a fuzionat cu Clever . Din aprilie pana in mai se fac teste sub numele Prima Food and Travel urmand ca in mai sa se transforme in Prima World. Acum Clever fac demersuri legale pentru a prezenta CNA-ului fuzionarea cu Arcadia pentru a putea functiona Prima World pe frecventa Arcadia, la fel cum a facutBucuresti tv cu Kanal D 2. Clever au crezut ca daca incheie un contract de colaborare cu Arcadia tv pot functiona pe frecventa Arcadia ( locul din cablu , nu frecventa tv).