Viata visata revine pe TVR 2
Seria italiana Viata visata (La vita promessa – 2018) va fi redifuzata luna aceasta de televiziunea TVR 2, la mai putin de un an de cand a fost disponibila prima data in Romania.

Rezumat serial italian Viata visata
Aceasta mini-serie este regizata de Ricky Tognazzi si prezinta viata unei femei care este dispusa sa lupte oricat este nevoie pentru viata promisa atat pentru ea cat si pentru familia ei.

In prima parte, in Sicilia anului 1921, Carmela este o femeie puternica si tenace care ia o decizie drastica: sa se mute in Statele Unite ale Americii pentru a scapa de atentia fermierului Vincenzo Spanò care i-a ucis sotul si i-a atacat unul din cei 5 copii (din cauza umilintei, acesta a incercat sa se sinucida, ramanand cu un handicap). Astfel, Carmela se muta in cartierul Mica Italie din New York, cautand sa-si urmeze visul intr-un taram dominat de prohibitie si de criza economica, navigand intre visuri si dezamagiri.

Al doilea sezon se desfasoara in anul 1937 in New York, familia Carmelei pare sa fi gasit in sfarsit viata visata insa totul este in punctul de a se narui din cauza a doua evenimente: escapada lui Rocco dupa o cearta intre Carmela si Rosa si intoarcerea razbunatorului Spanò (despre care se credea ca este mort intr-un incendiu), acesta scapa din inchisoarea federala unde este tinut.

Viata visata revine pe TVR 2
Mini-seria italiana are doua sezoane, unul lansat in 2018 (4 episoade) iar celalalt in 2020 (3 episoade), avand in total doar 7 episoade.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 5.7 din 103 recenzii.

Protagonista serialului, Carmela Carrizzo, este interpretata de actrita Luisa Ranieri (Letters to Juliet – 2010, The friends at the Margherita cafe – 2009) iar acestia sunt alti actori pe care ii vom putea vedea: Francesco Arca (Spectre – 2015), Francesca di Maggio, Rosanna Sapia (Under the Riccione Sun – 2020), Miriam Dalmazio (Medici – 2016) si altii.

TVR 2 a difuzat aceasta productie in septembrie 2020 iar redifuzarea se va face de sambata, 17 iulie 2021, de la ora 22:10, urmand sa fie difuzat cate un episod in fiecare sambata.

Seria animata Fiica oceanului – din 20 iulie pe TVR 2
TVR 2 va incepe difuzarea desenelor animate Fiica oceanului (The New Adventures of Ocean Girl – 2000), o serie australiana care se desfasoara pe planeta fictiva Oceana unde 4 cristale care daruiesc viata sunt pazite de Balenele Sacre. Cu mii de ani in urma, Galiel, magicianul raufacator din spatiu, fura unul din cristale iar Printesa Neri trebuie sa il recupereze pentru a restabili echilibrul planetei.

Seria animata Fiica oceanului va fi difuzata de TVR 2 din 20 iulie 2021, de luni pana vineri, de la ora 09:00. TVR 2 a mai difuzat aceasta serie din februarie 2020.
Aceasta productie are 26 de episoade iar pe IMDB are nota 7.9 din 44 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.