Pro 2 redifuzeaza serialul Dulce – Amarui
Pro 2 scoate din grila longevivul serial Tanar si nelinistit, urmand sa fie inlocuit cu serialul turcesc Dulce – Amarui (Dolunay – 2017). Desi serialul american a fost reinnoit cu noi sezoane, Pro 2 va inceta difuzarea acestei productii, cel putin momentan.

Rezumat serial Dulce – Amarui
Seria Dulce – Amarui este o comedie romantica turceasca in care il vom putea vedea pe cunoscutul actor Can Yaman (Erkenci Kus – 2018, Bay Yanlis – 2020). Ferit Aslan (Can Yaman) este un om de afaceri de succes foarte organizat, atat in viata profesionala cat si in cea personala. Nazli (Özge Gürel), studiaza gastronomia insa este obligata sa isi caute urgent un loc de munca deoarece trebuie sa acopere cheltuielile casei, unde locuieste cu sora ei si cu o prietena.

Nazli are o personalitate puternica, nu se lasa calcata in picioare, astfel incat ii este dificil sa gaseasca un loc de munca stabil. Avand personalitati diferite, Ferit si Nazli ajung sa se cunoasca.

Din distributia serialului fac parte si alti actori precum Hakan Kurtas (A 8-a zi – 2018, Çarpisma – 2018, Bölük – 2018), Necip Memili (Poveste de familie – 2007, Çukur – 2017), Öznur Serçeler (Her Sey Asktan – 2016), Ilayda Akdogan (Mustang – 2015), Alihan Türkdemir (Hadi Be Oglum – 2018), Berk Yaygin (Lupta rozelor – 2014), Balamir Emren, Aliona Bozbey si altii.

Pro 2 redifuzeaza serialul Dulce – Amarui
In Turcia au fost difuzate 26 de episoade in 2017 insa la noi numarul episoadelor difuzate poate fi mai mare, din cauza reclamelor.
Pe IMDB, Dulce – Amarui are nota 6.7 din 2.800 de recenzii.

Acest serial turcesc a mai fost difuzat in trecut de Pro 2 in 2019 iar luna aceasta va incepe din 17 mai, inlocuind cunoscutul serial american Tanar si nelinistit, de la ora 16:00. Avand in vedere ca Tanar si nelinistit este difuzat zilnic, probabil vom vedea serialul Dulce – Amarui tot in fiecare zi.

In prezent, Pro 2 difuzeaza un alt serial turcesc si anume Razbunare pe tocuri.
Voi ce parere aveti despre serialele Tanar si nelinistit si Dulce – Amarui? Considerati o decizie buna inlocuirea serialului american?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. O decizie proasta inlocuirea serialului Tinar si nelinistit.L am urmarit de la inceput speram sa il pot viziona in continuare.Din nefericire ati intrerupt difuzarea lui.

  2. Din ce am văzut până acum,nu m-am lămurit că merită;scenariul e tras rău de păr,nimic cât de cât”credibil”,serios,care milionar se îndrăgostește nebunește de o fată săracă?Și,culmea,s-au îndrăgostit doi bogata i de ea .Dar,cruzimea turcilor nu lipsește,e la ea acasă,indiferent cat e el,serialul, de „comic”!Optez de departe pt.”Tânăr și neliniștit”!

  3. Nu se ridică la nivelul lui „Tânăr și neliniștit”Dulce amarui”,e slăbuț cred că au avut buget limitat.As prefera oricând serialul american,orice serial american,in locul lui!

  4. Superb serialul !! Felicitări pt ideea de a l redifuza !! Cine nu l a văzut până acuma o să aibă o surpriză plăcută pt că este relaxant și amuzant , perfect pt perioada verii. Iar Can Yaman este încântător !! 🤩

  5. Superb serialul din ce vad . Amuzant și relaxant!! Perfect pt perioada verii . E in genul Vis de iubire, care a fost extraordinar de relaxant , tot cu Can Yaman .
    Minunata ideea de a redifuza , mai ales pt cei care l vad acum pt prima data . 😁🤩

  6. Urmaresc „Tanar si nelinistit” de cand a inceput. Chiar trebuia oprit din nou? Poate reganditi acest lucru si continuati difuzarea lui.