Legendele Olimpienilor – emisiune Look Sport+
Look Sport+ va difuza o noua emisiune numita Legendele Olimpienilor, sustinuta de Look Sport si Prima TV.

In emisiunea Legendele Olimpienilor, Romania isi redescopera campionii avand ca invitati cele mai importante personalitati ale sportului romanesc. Prima invitata a acestei emisiuni va fi Viorica Viscopoleanu, campioana a atletismului si castigatoare a doua medalii de aur (la Jocurile Olimpice din 1968, unde a stabilit si record mondial la saritura in lungime (6.82 metri) si la Campionatul European in sala din 1970).

Look Sport+ va difuza prima editie a acestei emisiuni sambata, 27 februarie 2021, de la ora 11:30, iar mai jos putem viziona clipul de promovare a emisiunii:

Romania are foarte multi campioni olimpici insa multi dintre cei mai mari sportivi romani traiesc in anonimat. Scopul emisiunii Legendele Olimpienilor este acela de a-i aduce din nou in lumina reflectoarelor.

In prima emisiune a emisiunii Legendele Olimpienilor vom afla povestea Vioricai Viscopoleanu, pe 27 decembrie, urmand ca din 1 martie sa fie disponibila intr-o maniera comprimata si pe Prima TV.
Reamintim ca Prima TV a anuntat multe emisiuni noi la inceputul acestui an precum Focus la prima ora, Insider Politic, Poezie si delicateturi, Hai cu fetele! si Exclusiv VIP.

Legendele Olimpienilor – emisiune Look Sport+

Look Sport+ este unul dintre programele detinute de grupul Clever Media, alte posturi fiind Look Sport, Look 4k, Prima TV, Cinemaraton, Comedy Est, Profit.ro si Agro TV. Look Sport+ are aceasta denumire din octombrie 2020, anterior fiind numit Look Plus. Modificarea denumirii a venit in acelasi timp cu schimbarea formatului de principiu, din post generalist in post sportiv.

Posturile Look Sport sunt printre cele mai importante posturi sportive din Romania, alte posturi semnificative fiind Digi Sport (disponibile doar in reteaua RCS & RDS), Telekom Sport (disponibile in reteaua Telekom si NextGen) si Eurosport (disponibile in retelele Digi, Vodafone si Orange (retea proprie)).

Nu ezitati sa va spuneti parerea despre aceasta noua emisiune de pe Look Sport+ in sectiunea de comentarii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.