Qub TV disponibil regional la Digi
Cel mai mare operator de televiziune digitala prin cablu, Digi (RCS – RDS), a introdus postul cu licenta regionala Qub TV in judetul Timis. Televiziunea este disponibila de astazi pe frecventa 306 MHz, conform informatiilor trimise de membrii comunitatii media-max.ro.

Qub TV este o televiziune generalista cu licenta regionala (judetele Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj si Dolj). Licenta este doar SD iar postul emite inclusiv online pe site-ul oficial, cat si pe aplicatia de mobil Qub TV.

Qub TV difuzeaza emisiuni precum MozaiQub, QubArena, VoxQub sau stirile din Jurnalul Qub.

Qub TV disponibil regional la Digi

Licenta audiovizuala este detinuta de Qub TV SRL, companie cu sediul in Timisoara care este detinuta in procent de 90% de Gluhovschi Corina Madalina si 10% de Gluhovschi Adrian.

Digi continua introducerea posturilor locale/regionale in grilele digitale din diverse regiuni, in ultimele luni au fost introduse si alte posturi precum Olt TV, Jednotka HD, TV AS, Eveniment TV, Sweet TV, Muscel TV sau Banat TV.

Reamintim ca in grila Digi cablu sunt disponibile de astazi in format HD televiziunile Credo TV si CGTN.

Campanie Digi pentru donare sange
Conform unui comunicat remis catre media-max.ro, Digi reia campania numita Digi doneaza viata, aceasta campanie are scopul de a ajunge la 650 de donatori si pana la 5.000 de pacienti ajutati.

In cadrul acestei campanii, RCS & RDS a colaborat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, care a organizat doua centre mobile la sediile Digi pentru donare de sange in zilele de 23 si 28 iunie 2021. Din 130 de donatori, 108 de persoane au fost declarate viabile pentru a dona sange.

De asemenea, pana la finalul anului Digi intentioneaza sa continue aceasta campanie si in alte sedii, organizand colecte mobile in acest sens.

Voi ce parere aveti despre televiziune Qub TV? Daca ati urmarit acest program, nu ezitati sa va lasati parerea in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Sunt din Braila, dacă ar fi după mine, aș rezerva câteva frecvențe pe plan național cu posturi importante regionale din România. Bine ca am duba tv post maghiar la nivel național și posturile regionale sunt lipsa în grila DIGI de cablu. Rusinicaaaa. La fel I pentru alte posturi regionale de bază