Pro Gold difuzeaza Dragoste de garda
Telenovela mexicana creata de José Alberto Castro (Legea iubirii – 2018, Pe cuvant de femeie – 2007, Rubí – 2004) pentru Televisa, numita Dragoste de garda (Médicos, línea de vida / M.D.: Life on the Line – 2019), va fi difuzata de Pro Gold. Aceasta productie a mai fost difuzata in Romania de Pro 2 in vara anului 2020.

Rezumat telenovela Dragoste de garda
Seria de drama Dragoste de garda prezinta vietile personale si profesionale ale doctorilor si asistentelor care lucreaza pentru renumitul spital Institutul de Specialitati Medicale.

Actiunea se desfasoara intr-un spital de top in care lucreaza cei mai buni doctori din domeniu, printre care si Gonzalo Olmedo (José Elías Moreno), un doctor idealist, dedicat muncii sale. Gonzalo este numit director al spitalului dupa ce predecesorul sau este asasinat.

Pe masura ce preia atributiile noii sale pozitii, Gonzalo descopera cat de complex este sa conduci un spital, deficientele cauzate de birocratie si coruptia din functiile de conducere. Pentru a incerca transformarea spitalului, Gonzalo recruteaza un grup de specialisti de top care reusesc sa rezolve cele mai dificile cazuri dar care incearca sa isi vindece si ranile din vietile personale.

In acest serial vom vedea actori precum Livia Brito (actrita se va vedea la TV in Romania in serialul Lasa-ma sa zbor ce va fi difuzat de Pro 2 din 3 ianuarie 2022), Daniel Arenas (Cealalta familie a sotului meu – 2017), Rodolfo Salas (Pana la ultima picatura – 2017), Erika de la Rosa (El Señor de los Cielos – 2013), Grettell Valdez (Cameleonii – 2009, Suflete ranite – 2006, Te voi gasi, te voi iubi – 2018), Carlos de la Mota, José Elías Moreno (Sa invingi durerea – 2020, difuzat in prezent de Pro Gold) si altii.

Telenovela are 87 de episoade difuzate in Mexic pe Las Estrellas intre 2019 si 2020. Pe IMDb are nota 7.5 din doar 54 de recenzii.

Pro Gold difuzeaza Dragoste de garda din 15 ianuarie, de la ora 16:00.
Aceasta productie este asemanatoare altor seriale medicale, doua exemple fiind Anatomia lui Grey sau Spitalul Bellevue.

Daca ati urmarit deja telenovela Dragoste de garda, ce parere aveti?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.