Pro Gold revine la denumirea Acasa Gold
Televiziunile detinute de Pro TV se redenumesc iar in acest articol vom mentiona modificarea televiziunii Pro Gold in Acasa Gold. Acasa Gold este vechea denumire avuta de acest post pana in 2017, atunci cand cele trei televiziuni detinute de Pro TV au fost redenumite dupa cum urmeaza:

  • Acasa TV a fost redenumit Pro 2
  • Acasa Gold a fost redenumit Pro Gold
  • Sport.ro a fost redenumit Pro X

Dupa cum am mentionat intr-un articol publicat anterior, Pro TV a anuntat recent ca Pro 2 va fi redenumit Acasa iar Pro X va deveni Pro Arena. Desi initial au fost anuntate modificari doar pentru aceste doua posturi, in cursul sedintei CNA de ieri a fost informat Consiliul National al Audiovizualului si despre modificarea Pro Gold -> Acasa Gold. Astfel, televiziunea revine la denumirea veche.

Pro Gold revine la denumirea Acasa Gold

Reprezentantii posturilor au declarat in sedinta CNA ca se doreste separarea identitatii celor trei posturi de Pro TV, cu exceptia postului care este consacrat si anume Pro Cinema.

In ceea ce priveste Pro Cinema, reprezentantii Pro au solicitat prelungirea valabilitatii licentei audiovizuale, solicitare ce a fost aprobata. Aceasta televiziune a avut si o mica modificare de sigla.

Reprezentantii Pro au mentionat ca se va investi in continutul posturilor Acasa si Acasa Gold. Pro Gold difuzeaza in prezent telenovele si seriale romanesti.

Reprezentantii companiei Pro TV par sa regrete rebranduirea posturilor din 2017, avand in vedere ca Pro 2 si Pro Gold revin la vechile denumiri iar Pro X devine Pro Arena.

Pro 2, Pro Gold, Pro X si Pro Cinema sunt disponibile in prezent in grilele de cablu ale celor mai mari operatori de cablu din Romania, atat in format SD cat si in HD (cu exceptia retelei Digi unde Pro Gold si Pro Cinema sunt doar in format SD).

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari planuite de Pro TV? Lasati un comentariu mai jos.

Update 23.03.2022: Televiziunea se va redenumi din 4 aprilie 2022;

Update 18.04.2022: De astazi, Pro Gold a revenit la denumirea Acasa Gold;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

  1. Niște bani aruncați pe fereastra degeaba ! Lasă așa de la bun început (acasă) Alți n-au ce pune pe masa ! Mai bine dona bani acea aruncați pe geam la un centru ! Dar așa sunt Bogați arunca bani ce geam !

  2. Când,mama dracului,transmiteți ”Dragoste și pedeapsă”? Mai erau câteva episoade,cred. Neserioși sunteți! De două zile încerc să-l reperez.

  3. Ma bucur enorm! Așa le știam din copilărie și așa au farmec. De asemenea, m-as bucura sa își mențină misiunea și sa redifuzeze telenovele epocii de aur și mai puțin serialele românești absolut patetice.

  4. deci abia asteptam momentul acesta sincer pentru mine imi era extrem de dor de telenovele vechi de pe acasa TV si acasa GOLD, deoarece eu am prins posturile astea si ma uitam cu drag si acum mauit cu drag dar e greu sa le gasesti cu subtitrare in romana pe google ca is foarte vechi si numai pe tv le poti vedea ce poti prinde si ma bucur ca revin la vechea denumire. <3

  5. Nu inteleg de ce le-au mai schimbat denumirile acum cativa ani. Era mult mai bine inainte cu denumirile Acasa TV, etc, avand in vedere ca si ei si au dat seama de acest lucru si au revenit la ele. Pacat insa ca, odata cu redenumire in variante de Pro-, a scazut si calitatea continutului, erau redifuzate telenovele/ seriale care mai fusesera la TV, deci nimic nou. Speram ca acum prin revenirea la vechile denumiri, sa se reaprinda si interesul pentru a oferi continut nou, de calitate, caci daca turcii pot, vezi Kanal D, cred ca pot si ei sa ofere.