Aniversarea Disney 100

Pe 16 octombrie, compania Walt Disney implineste 100 de ani de existenta cu multe imagini si povesti create de regizorul Walt Disney (1901-1966). Regizorul Walt Disney a creat numeroase personaje, cum ar fi: Mickey Mouse, Minnie Mouse sau Donald Duck.

Compania Walt Disney a fost fondata pe 16 octombrie 1923 de Walt Disney. De-a lungul timpului, aceasta companie a facut numeroase filme si seriale animate pentru intreaga familie, productii care sunt indragite si acum de public. Cu ocazia impliniri a 100 de ani de la infiintarea companiei Walt Disney, posturile Disney Channel si Disney Junior vor difuza in perioada 14-16 octombrie programe speciale dedicate marelui eveniment.

Disney Channel va difuza din 14 octombrie o colectie de episoade ale celor mai indragite seriale difuzate pe Disney Channel de-a lungul timpului din decembrie 2010 pana acum. Aceste seriale vor fi impartite in 2 blocuri de desene animate.

De la 07:55-12:55 este programat blocul animat. In cadrul acestui bloc de programe, copiii vor putea urmari urmatoarele animatii : Brandy si Domnul Mustacila, Miraculos Buburuza si motan Noir, Familia Green la Oras, Dragonul american, Jack Long, Viata in acvariu, Kid vs Kat, Ciudatenii, Fetita Luna si dinozaurul diabolic, Casa bufnitelor si alte desene animate dedicate prescolarilor.

Aniversarea Disney 100

De la 18:20 pana la 22:45 va fi difuzat blocul numit live-action. In cadrul acestui bloc vor fi difuzate urmatoarele productii: Bobocii isteti, Violeta, Catelul Blogger, Casa lui Raven, Cooper si Cami intreaba lumea, Cele mai bune prietene oricand, Tabara cu peripetii, Gabby Duran are grija de extraterestri, Bizaardvark si multe alte seriale dedicate copiilor mai mari.

Disney Junior va difuza pe 16 octombrie un program special dedicat aniversarii de 100 de ani de la infiintarea Walt Disney. Programul special va incepe de la ora 7 dimineata si va tine intreaga zi. Pe parcursul zilei va fi difuzat in premiera filmul A fost odata un studio  unde personajele animate ale familiei Disney se intalnesc pentru a imparti celor mici veselie, emotie si zambete.

In Romania, compania Walt Disney detine canalele: Disney Channel, Disney Junior, National Geographic, National Geographic Wild, National Geo People si aplicatia de streaming Disney Plus unde se gasesc toate aceste seriale enumerate mai sus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII