Pro Gold va difuza Fatmagul
Fatmagul (titlu original: Fatmagül’ün Suçu Ne?) se va putea viziona din nou la TV in Romania, urmand sa fie difuzat in curand de Pro Gold. In trecut, acest serial a mai fost difuzat in tara de Kanal D.

Fatmagul a fost realizat pe baza scenariului lui Vedat Türkali, scenariu dupa care a fost realizat si filmul din 1986 cu acelasi nume.

Rezumat serial Fatmagul
Fatmagul este o tanara naiva care provine dintr-o familie de tarani saraci, ea traieste in satul Ildiri de pe Coasta Egeeana, in provincia Izmir, alaturi de fratele sau Rahmi, nevasta lui, Mukaddes (care o uraste pe Fatmagul fara motiv) si impreuna cu fiul acestora. Fatmagul intentioneaza sa se casatoreasca impreuna cu iubirea ei din liceu, Mustafa, un pescar. Ei asteapta doar ca Mustafa sa stranga suficienti bani pentru a termina casa aflata in constructie, inainte de a se casatori.

Pe de alta parte, familia Yasaran face parte din clasa de sus, clasa oamenilor de afaceri si a elitelor sociale. Acestia se afla in Izmir pentru casatoria lui Esat Yasaran, unul dintre fratii cei mari, urmand ca acesta sa se casatoreasca impreuna cu fiica unui politician.

Kerim Ilgaz este un baiat cu bun simt, ucenicul unui fierar, desi acesta nu este unul dintre bogatasi, cei trei prieteni instariti care au legatura cu familia Yasaran il fac mereu sa se simta important.

Intr-o seara, Fatmagul este violata de cei trei prieteni ai lui Kerim, care se aflau sub influenta alcoolului si a drogurilor. Desi Kerim nu a participat la aceasta crima, acesta se simte vinovat, fapt care va duce la lucruri neprevazute.

Pro Gold va difuza Fatmagul

Rolul principal este interpretat de Beren Saat (cunoscuta si pentru alte productii precum Atye – 2019 sau Razbunarea – 2013). Rolul lui Kerim este interpretat de Engin Akyürek (Destin – 2006, Ginere de import – 2004) iar in serial vom vedea alti actori precum Firat Çelik (20 Dakika – 2013, Poyraz Karayel – 2015), Murat Daltaban (Surorile – 2019, Memoria vantului – 2015), Kaan Tasaner (Dirilis: Ertugrul – 2014, Kuzey Güney – 2011), Deniz Türkali (Ibo ile Güllüsah – 1977) si altii.

Unde putem viziona online gratuit serialul turcesc Fatmagul?

Aceasta productie se poate viziona online pe contul oficial YouTube Fatmagul.

Fatmagul este unul dintre cele mai cunoscute seriale turcesti si a fost difuzat intre 2010 – 2012. Desi pe IMDB si Wikipedia figureaza 80 de episoade, pe contul YouTube au fost adaugate 163 de episoade. De asemenea, in Romania numarul episoadelor poate fi mai mare din cauza reclamelor.

Pe IMDB, Fatmagul a obtinut nota 5.7 din aproximativ 6.100 de recenzii.
Pro Gold va difuza acest serial din 18 iulie 2021, zilnic de la ora 19:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII