Recomandare Tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A.

Luându-ne după procesor, memoria ram, diagonală, rezoluție și memoria internă, Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A pare o tabletă destul de bună și care să merite banii. Fiind o tabletă cu specificații hardware ce se situează oarecum într-o categorie standard (nici slabă dar nici prea puternică) ea poate duce o serie de aplicații solicitante ce necesită o performanță destul de înaltă.

Design-ul

Design-ul tabletei Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A este destul de plăcut. Având un display cu o diagonală de 7 inch, tableta nu este nici prea mare, nici prea mică. Astfel, poate fi ținută lejer într-o singură mână. Nici cu grosimea acesteia nu ne e rușine. Având o grosime de doar 10.7 mm tableta beneficiază de un design ce se poate bate cu tablete ce au un preț mult mai ridicat. Capacul din spate vine cu rizuri (glossy) ce îi oferă o protecție ridicată asupra zgârieturilor și a alunecării.

Conectivitate

Tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A beneficiază de un slot micro sim, astfel, utilizatorul se poate bucura de o conexiune la internet indiferent de locul în care se află. Deci, pe lângă conexiunea 3G, această tabletă se mai poate conecta și prin bluetooth sau wi-fi (802.11 b/g/n).

Recomandare Tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A

Specificații tehnice

Procesorul dual-core de 1200 Ghz alături de memoria ram de 1 Gb (ddr2 din păcate) și de chipset-ul video transformă această tabletă într-una performantă.

Procesorul este creat de intel iar modelul acestuia este Z2520, în timp ce chipset-ul video este un PowerVR, modelul SGX544MP2/8core.
Nici display-ul nu e mai prejos. Având un display Capacitive Multi-Touch 5 puncte cu o tehnologie LCD WSVGA la o rezoluție de 1024 x 600 și diagonala de 7 inch oferă tabletei claritatea, luminozitatea și contrastul specific unei tablete mult mai scumpe.

Camera principală nu este super performantă, fiind doar de 2 MP iar cea frontală de 0.3 MP.

Spațiul de stocare este de 8 GB de tip EMMC iar tableta vine și cu un slot microsd ce suportă o capacitate maximă de 64 de GB.

Recomandare Tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A - capac spate

Sistem de operare și caracteristici speciale

Tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A vine cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean preinstalat dar oferă posibilitatea unui update la versiunea 4.4 Jelly Bean.
Caracteristicile speciale cu care vine această tabletă sunt Glonass și G-sensor.
Recent m-a întrebat cineva dacă merită să achiziționeze tableta Asus FonePad 7 FE170CG-1A044A așa că am scris și aici ceea ce i-am recomandat și explicat și lui. În concluzie, tableta merită achiziționată.

Preț și raport calitate/preț

Tableta are un preț destul de mic iar raportul calitate/preț oscilează în jurul notei 8 (maxim 10). Tableta se găsește la prețul aproximativ de 449.99 lei și poate fi achiziționată de aici.

De asemenea, aici putem gasi husa de protectie. Pretul husei este putin piperat insa este calitativa, robusta si protejeaza foarte bine acest frumos dispozitiv.

Mai multe detalii despre această tabletă găsiți dând click pe butonul de mai jos.

mai multe detalii despre produsele ce se gărsesc in articol

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. am incercat cu oalta tablet android 4.2 cu cpu mtk in aceleasi conditii si asta merge spre deosebire de asus fonepad cred ca am sa o trimit sa o schimbe pina la urma. am si resetato tot nu merge.nu cred ca mai pot face ceva ms

    • Nu se instalează sopcastul sau nu se încarca steaming-ul? Nu e defectă ci s-ar putea sa fie o simplă eroare. Ai încercat alte straming-uri fiindcă s-ar putea să fie canalul offline.