Regatul / Kingdom – serial sud-coreean Netflix
In acest articol vom continua sa va recomandam seriale interesante si diversificate de pe platforma Netflix. In continuare vom prezenta informatii despre primul serial sud-coreean original Netflix, Kingdom / Regatul – 2019.

Rezumat serial Regatul

Acesta este un serial cu zombi iar in primul sezon, actiunea serialului se petrece in timpul perioadei feudale in regatul Joseon. In acea perioada, regatul este cuprins de haos pentru ca locuitorii se transforma in zombi. Deoarece regele este tinut la pat din cauza unei boli, printul mostenitor Lee Chan (interpretat de actorul Ju Ji-Hoon) merge cu garda regala sa descopere cauza transformarii cetatenilor in zombi.

Rezumat Regatul – sezonul 2

In acest sezon, ciuma se extinde cu repeziciune in mai multe provincii ale regatului iar zombii se plimba nestingheriti. Printul descopera ca transformarea locuitorilor in zombi este cauzata de o planta. Lee Chan si o tanara doctorita Seo Bi (interpretata de actrita Bae Doona) cred ca planta este adusa in regat de chinezi, ceea ce este eronat. In cautarea originii acestei plante ciudate, printul si tanara doctorita ajung intr-o pestera unde gasesc o femeie misterioasa pe nume, Ashin (interpretata de actrita Jun Ji-yun).

Serialul Regatul are pana acum 2 sezoane cu un total de 13 episoade. Iubitorii acestui gen de seriale asiatice asteapta cu nerabdare al 3-lea sezon. Dupa terminarea celui de al 2-lea sezon, Netflix a pregatit 2 episoade speciale.

Regatul / Kingdom – serial sud-coreean Netflix

Primul episod special se numeste Kingdom: Ashin of the North. Acest episod a fost lansat de Netflix pe 23 iulie 2021 si ne dezvaluie de unde provine planta misterioasa care transforma cetatenii in zombi si ne spune povestea misterioasei Ashin. Intr-un sat de la granita dintre China si regatul Joseon va avea loc un conflict armat cu un trib razboinic. Ashin este o razboinica renegata de toata lumea iar scopul ei este de a se razbuna pe toti cei care au abandonat-o.

Al 2-lea episod special al serialului Regatul nu a fost confirmat de platforma Netflix insa se zvoneste ca este in pregatire si ca se numeste Kindom: The Crown Prince. Al 2-lea episod ar urmari adolescenta printului mostenitor Lee Chan si cum a fost indepartat de la conducerea regatului.

Regatul / Kingdom – sezonul 3 – Netflix

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 3 insa avand in vedere succesul inregistrat, putem presupune ca vom vedea si urmatorul sezon.
Daca va fi reinnoit, probabil nu vom vedea episoade noi din sezonul 3 mai devreme de inceputul anului 2022. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre posibilitatea de a lansa sezonul 3.

Serialul Kindom este cel mai popular serial coreean de pe platforma Netflix iar pe IMDb a obtinut nota 8.4 din aproximativ 36.000 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.