Pro TV va difuza de Revelion show-ul lui David Guetta
In noaptea dintre ani, Pro TV va difuza petrecerea speciala desfasurata la Paris de David Guetta. Pro TV va difuza in exclusivitate in Europa de Est spectacolul realizat de cel mai bun DJ, David Guetta, la trecerea intre ani.

De la ora 22:00, pe contul oficial de YouTube UNTOLD vom putea viziona show-ul unor artisti internationali precum Quintino, Bassjackers sau Julian Jordan.

Intre 23:30 si 02:00, Pavel Bartos va prezenta evenimentul UNTOLD Day One – Inceputul, avandu-l ca invitat pe Cabral.

Telespectatorii vor putea viziona si concerte speciale ale artistilor romani Inna, Smiley, Irina Rimes, Grasu XXL si Horia Brenciu iar la ora 00:00 se va putea vedea spectacolul de artificii din Cluj-Napoca.

David Guetta s-a nascut in Paris, locul unde se va desfasura la trecerea in 2021 evenimentul United at Home, evenimentul avand scopul de a strange fonduri pentru nevoiasi. Nu este cunoscuta locatia in care se va afla David Guetta iar livestream-ul va incepe la ora 11:45 CET (00:45 ora Romaniei).

Pro TV va difuza de Revelion show-ul lui David Guetta – 2021
Acesta nu este primul eveniment livestream de caritate realizat de David Guetta, evenimentul din Miami a strans 600.000 de dolari iar suma a fost donata catre Organizatia Mondiala de Sanatate.

United at Home este sponsorizat de PS5 si Xiaomi si va putea fi vizionat online pe canalul YouTube al artistului David Guetta. In Romania, difuzarea acestui eveniment este posibila datorita reprezentantilor UNTOLD.

Asadar, in noaptea de Revelion vom putea viziona un spectacol extraordinar de lumini, artificii si muzica buna, ramanand pe Pro TV, intr-un Revelion diferit fata de alti ani, in care vom fi nevoiti sa ramanem acasa.

De la ora 02:00, petrecerea continua la Pro TV cu filmul Project X (2012). Trei elevi de liceu organizeaza o petrecere pentru a se face cunoscuti. Pe masura ce timpul trece, petrecerea scapa de sub control din ce in ce mai mult.

De la ora 03:30 vom putea viziona filmul Gold (2016), filmul nominalizat la Globurile de Aur il are ca protagonist pe Matthew McConaughey.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.