Pro TV va difuza serialul Groapa
Postul de televiziune Pro TV va difuza in curand (probabil din toamna) un nou serial romanesc. Serialul se numeste Groapa si este o adaptare dupa un serial turcesc de succes care a fost difuzat si la noi in tara de Happy Channel. Groapa este o adaptare dupa serialul turcesc Legea Familiei ce a fost difuzat la noi in 2019 si a avut audiente bune.

Groapa este a treia adaptare autohtona facuta de Pro TV dupa seriale turcesti, primele doua fiind Vlad si Clanul. Groapa are in distributie nume mari ale cinematografiei romanesti printre care si un nume ce a aparut intr-un proiect Netflix.

Actiunea serialului se petrece in Giurgiu, un oras cu daschidere la Dunare. Groapa va fi un proiect ce ii va captiva pe telepectatori inca de la primele episoade, avand toate ingredientele necesare pentru a captiva, ingrediente cu care Pro TV i-a obisnuit pe telepectatori.

Pro TV va difuza serialul Groapa
In acest serial vom avea parte de actiune, dragoste, intrigi, comploturi, lupta pentru putere si mafie. Din distributia serialului vor face parte actorii:

  • Daniel Nuta (30 de ani) – Daniel Nuta a mai jucat in seriale ca: Sacrificiul (Antena 1) sau serialul marca Netflix Rise of Empires: Ottomans – sezonul 2
  • Rolul principal feminin din serialul Groapa va fi interpretat de o actrita aflata la debutul carierei sale, Teona Stavarachi. Teona a jucat in filmul Ramon alaturi de Pavel Bartos.
  • Monica Barladeanu se alatura si ea ditributiei acestui serial
  • Dana Rogoz revine intr-un nou proiect al postului Pro TV dupa ce a jucat exemplar in seriale ca: La Bloc sau Ingerasii
  • Maria Buza, Alex Conovaru, Emilian Oprea, Marius Manole, Tudor Istodor si Iulian Postelnicu fac parte, de asemenea, din distributia serialului

Noul serial Groapa se va putea urmari la  Pro TV dar si pe aplicatia Voyo.
Pro TV apartine companiei Pro TV SA. Are licenta generalista, fiind principalul post al companiei. Pro TV SA detine in Romania posturile: Pro TV, Acasa, Pro Cinema, Pro Arena si Acasa Gold. Posturile de televiziune detinute de Pro TV sunt prezente in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU