Filmele Laguna albastra / Cincizeci de umbre se vad la Pro Cinema
Luna februarie este luna iubirii, pe 14 si 24 februarie romanii sarbatoresc Sf. Valentin si Dragobetele. Cu aceasta ocazie, postul de televiziune Pro Cinema a programat 4 filme romantice, 4 povesti interesante.

The Blue Lagoon / Laguna albastra (1980) – 14 februarie, ora 20:30. Filmul Laguna albastra a fost facut dupa romanul lui Henry De Vere Stacpoole. Actiunea filmului se petrece pe o insula din Sudul Pacificului. Doi copii si un bucatar supravietuiesc dupa ce un vas se scufunda. Cei trei ajung pe o insula de vis. La scurt timp, bucatarul moare iar cei doi copii raman singuri. Anii trec iar cei doi se maturizeaza descoperind singuri schimbarile fizice si emotionale prin care trec o data cu varsta.

Emmeline (Brooke Shields) si Richard (Christopher Atkins) vor descoperi cu timpul o dragoste sincera care va avea ca rezultat un copil.
Filmul Laguna albastra are durata de o ora si 44 de minute, pe IMDb a primit nota 5,8.

Fifty Shades Darker / Cincizeci de umbre intunecate (2017) – 14 februarie, ora 22:30. Acest film este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de E.L James. In acest film ii vedem pe Christian (Jamie Dorman) si Anastasia (Dakota Johnson) care se vor reimpaca si vor incerca sa isi recladeasca relatia.

Dupa despartirea de Christian, Ana se angajeaza intr-o firma unde il va intalni pe Jack (Eric Johnson). Pentru a fi aproape de Ana, Christian cumpara firma unde ea lucreaza si, din gelozie, va incerca sa il concedieze pe Jack, chiar daca Ana se intoarce la el. Pana la urma, Christian il concediaza pe Jack, lucru care il infurie pe acesta, jurand ca se va razbuna.

Filmele Laguna albastra / Cincizeci de umbre se vad la Pro Cinema
Filmul Cinzeci de umbre intunecate are durata de o ora si 58 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,6.

Return to the Blue Lagoon / Intoarcerea la Laguna albastra (1991) – 24 februarie, ora 20:30. Sarah (Lisa Pelikan) si fata ei de 1 an, Lilli, calatoresc cu un vapor din Tahiti catre San Francisco. De pe o ambarcatiune in deriva pe mare este salvat un baietel de 2 ani. Sarah ii da numele Richard. A doua zi, pe vapor izbucneste holera iar Sarah si cei doi copii parasesc vaporul cu o barca.

La ceva timp, cei trei ajung pe o insula tropicala unde Sarah ii creste si ii educa pe cei doi copii. Dupa un timp, ea moare iar Lilli (Milla Jovovich) si Richard (Brian Krause) raman singuri. Cu timpul, cei doi se indragostesc dar idila lor amoroasa este intrerupta de sosirea unui vapor care ii duce pe cei doi inapoi la civilizatie.
Intoarcerea la Laguna albastra are durata de o ora si 42 de minut, pe IMDb a obtinut nota 5,1.

Fifty Shades Freed / Cinzeci de umbre descatusate (2018) – 24 februarie, ora 22:30. Christian (Jamie Dorman) si Anastasia (Dakota Johnson) se intorc si isi vor continua povestea de dragoste care se va termina tragic.
Filmul are durata de o ora si 45 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.