Problema activare sau dezactivare Voyo la Digi
Voyo este platforma online premium detinuta de Pro TV, prin care putem viziona online, continutul posturilor Pro TV, Pro 2, Pro X, Pro Cinema sau Pro Gold. Abonarea se poate face direct la Voyo sau prin operatorii de telecomunicatii Orange, Vodafone iar in trecut acest lucru era posibil si prin Digi (RCS – RDS).

In reteaua Digi, activarea si administrarea serviciului Voyo se putea realiza din platforma online de pe site-ul Digi Romania (sectiunea Contul Meu) insa acest lucru nu mai este posibil de o perioada lunga de timp. Contactand serviciul de relatii cu clientii Digi, ne-a fost confirmat ca nu se mai pot efectua operatiuni de activare, dezactivare sau administrare a serviciului Voyo din contul Digi. De asemenea, am fost informati ca se lucreaza pentru rezolvarea problemei insa, fiind o problema foarte veche, probabil nu vom putea folosi acest serviciu prin Digi prea curand.

Problema activare sau dezactivare Voyo la Digi
Asemenea retelelor Orange si Vodafone, Voyo putea fi platit in trecut prin factura Digi. In plus, la Orange se poate achita si factura Netflix.

Activare sau dezactivare Voyo
Asadar, daca suntem abonati Digi (sau nu suntem abonatii unui operator de telecomunicatii), activarea si dezactivarea serviciului se poate face de pe site-ul oficial voyo.ro.
Cat costa Voyo?
Acest serviciu costa 3 euro pe luna (fara TVA) si avem acces la Voyo pe:

 • mobil sau tableta (Android, iOS)
 • Smart TV-uri
  • Samsung (2014 Orsay, mai noi pana la 2018 Tizen)
  • LG (2015 sau mai noi, webOS)
  • Panasonic
 • PC-uri (web)
 • Blu-Ray Player

Ce putem viziona pe Voyo?
Avem acces la cele mai cunoscute emisiuni, seriale si filme difuzate pe posturile Pro. In plus, pe Voyo putem viziona live programele Pro TV, Pro 2, Pro X, Pro Cinema, Pro Gold, Pro TV News sau Pro TV International.

Acestea sunt cateva emisiuni si seriale cunoscute disponibile in acest moment pe Voyo: Romanii au talent, Vlad, Las Fierbinti, Baieti buni, La bloc, State de Romania, La servici, La Maruta, Gospodar fara pereche, Ce spun romanii, Ce se intampla, doctore? si multe altele.

Pro TV detine si platforma online Pro TV Plus pe care putem viziona continut gratuit, daca nu dorim sa platim pentru continutul premium disponibil pe Voyo.

Daca ati utilizat Voyo pana acum, ce plusuri si minusuri ati constatat? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

 1. Eu de 6 ani sunt blestemata cu voyo. L-am folosit atunci, 2 saptamani. Si de 6 ani platesc in fiecare luna. De multe ori am incercat sa ma dezabonez. Prin digi. Acum cateva zile am depus alta sesizatie. Ii tot sun si ma paseaza cu „va sunam cand e verificata sesizarea”. M-am si enervat si am zis ca „nu, nu imi mai inchideti cu – va sunam noi! Explucati-mi ce se intampla, ce se asteapta, tranaferati-ma la cine trebuie”. Abureli. Efectiv va trebui sa imi inchid contractul cu digi. Ve Anpc? La o companie ca digi, vor inghiti toate plangerile.

 2. De trei ani incerc sa dezactivez serviciul VoYo, parcurgand toate platformele, epuizant toate caile. Se pare ca o sa mor cu factura in brate. Macar de m-as uita! Singura cale este sa renunt la contractul cu operatorul de televiziune DIGI?!