Animals on the loose: A You Vs. Wild Movie – o noua productie Netflix.
Animals on the loose: A You Vs. Wild Movie sau Tehnici personale de supravietuire: animale fugare cum este prezentat pe platforma Netflix Romania va fi disponibil in curand pentru vizionare.

Netflix anunta lansarea filmului interactiv Animals on the loose: A You Vs. Wild Movie pe platforma din Romania pe data de 16 februarie 2021. Filmul il are ca protagonist in rolul principal pe Bear Grylls, iar actiunea filmului, asa cum probabil v-ati dat seama din titlul acestuia, este conturata in jurul animalelor salbatice care reusesc sa scape din sanctuarul animalelor din Africa de Sud.

Datorita faptului ca este un film interactiv, pe parcursul acestuia va trebui sa il ajutati pe Bear Grylls sa aleaga una din variantele pe care le are la dispozitie pentru a gasi animalele si a le duce inapoi in rezervatie. Atunci cand acesta are de luat o decizie, dvs., privitorii filmului, trebuie sa alegeti una din variantele din cele care vor aparea in partea de jos a ecranului.

Animals on the loose: A You Vs. Wild Movie – o noua productie Netflix.
Filmul este o productie originala Netflix si se va lansa pe platforma din Romania pe data de 16 februarie. Trailerul filmului este disponibil pe Netflix, insa il puteti vizualiza dand play pe videoul de mai jos:

Din trailerul filmului vedeti cum reusesc sa scape din sanctuar un leu si un babuin, tehnicile pe care Bear Grylls le foloseste pentru a identifica locurile unde ar putea sa gaseasca animalele dar si situatiile dificile prin care trece pentru a le captura si a le duce inapoi in sanctuar.

Un alt film interactiv important a fost Black Mirror: Bandersnatch, lansat in 2018, care a castigat si un premiu Primetime Emmy.

Faptul ca este un film interactiv, din punctul meu de vedere, starneste curiozitatea si sporeste atentia privitorilor. Speram ca v-am facut curiosi si asteptam parerile dvs. in campul dedicat de mai jos, dupa vizionarea filmului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.