Niste tipi au avut o pe idee care eu o consider geniala. S-au gandit ca facebook-ul si celelalte retele de socializare sunt saturate de reclame, site-urile (mari, mici, populare, slabe) sunt pline de reclame. Astfel fiecare se gandeste unde s-ar mai putea face reclama. Acesti tipi si-au dat seama ca aproape orice om are un telefon, informatie care ar putea face o gramada de bani. Deci au pus in practica ideea de a face reclama prin sms. Companiile care doresc  publicitate prefera metoda SMS-ului deoarece aceasta metoda este relativ noua si prinde bine populatiei. Aceasta metoda functioneaza astfel: Un site mama in care utilizatorii isi pot inscrie numarul de telefon si unde companiile care doresc publicitate isi depun cererile.

Insa utilizatorii nu erau atrasi de ideea de a primi mesaje publicitare pe telefonul mobil si asta punea o problema metodei SMS-ului. Astfel fiecare utilizator primeste bani pentru inscriere, pentru fiecare utilizator nou inscris prin link-ul de referal si pentru mesajele publiciatare primite. Aceasta metoda a functionat in strainatate si era imposibil sa nu fie preluata si de romanasii nostri. La noi functioneaza sub numele de Viva SMS. Toate bune si frumoase insa cand romanii cand au auzit de bani facuti online, petru mesaje si recomandari s-au ingramadit sa-si inscrie numerele de telefon in acest nou sistem publicitar. Bineinteles ca totul a devenit un dezastru fiindca romanii, cum au obiceiul, abuzeaza de acest srviciu.

In toare grupurile de pe Facebook sunt postari distribuite si redistribuite in care esti rugat sa te inscrii in Viva SMS, paginile pe care eu le apreciam au ajuns acum panouri publicitare, totul s-a extins acum si pe G+ (desi nu credeam niciodata), in lista de messenger jumatate din prieteni au la status link-ul de referal de la Viva SMS, in grupurile si paginile de Facebook unde sunt Administrator trebuie sa intru de cel putin 3-4 ori pe zi doar pentru a sterge postarile publicitare cu Viva SMS si utilizatorii care le posteaza. Pentru mine acest Viva SMS nu este decat un spam de zile mari si sincer, nu mi-as face publicitate prin aceasta firma. Ei nu au nicio vina, voiau doar sa isi indemne cat mai multi oameni sa se inscrie insa, cum romanii sunt mai creduli, s-a ajuns la situatia actuala. Bineinteles ca niciunul dintre romani nu s-au imogatit sau intretinut din aceasta afacere online.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.