Program Paste Pro TV Antena 1 si Kanal D
Dupa ce v-am prezentat acum cateva zile programul de Paste al posturilor TVR 1 si TVR 2, in acest material va vom prezenta programul special al posturilor Pro TV, Kanal D si Antena 1.

Iata cum arata prgramul Pro TV in zilele libere de Paste:
Vineri – 30 aprilie – Vinerea Mare
Pro TV va difuza emisiunea Romanii au talent de la ora 20:30.
Filmul artistic Maria Magdalena va fi difuzat vineri de la ora 23:30.

Sambata – 1 mai
Pro TV a programat in prime-time urmatoarele filme:
Regatul Cerului va fi difuzat de la ora 20:30 iar de la ora 22:45 vom vedea filmul Pavel – Apostolul lui Hristos. Filmul va fi intrerupt de transmisia in direct a Slujbei de Inviere. Slujba de Inviere va fi transmisa de la ora 23:45 si va fi prezentata de Alex Dima.

In prima zi de Paste, 2 mai, Pro TV a programat urmatoarele filme:
Peter – Iepurasul – film animat in premiera la Pro TV, filmul incepe de la ora 16:00.
In prime-time, Pro TV a programat filmele: Alladin, ora 20:00 si filmul Dumbo, de la ora 22:30.

In a doua zi de Paste, luni, 3 mai, sunt programate 2 filme pentru intreaga familie. Aceste filme vor fi difuzate in timpul zilei. Dimineata, de la ora 09:45, vedem animatia Sunt un mic ticalos iar de la ora 15:45, filmul Operatiunea Ham-Ham, un film de aventura.

Program Paste Pro TV Antena 1 si Kanal D
Sambata, 1 mai, Kanal D va difuza o editie speciala a emisiunii RoVentura. In aceasta emisiune vom vedea traditiile de Paste din zona Iaz, Salaj. Emisiunea RoVentura va fi difuzata de la ora 15:00.

In prima zi de Paste, Kanal D va difuza o editie speciala a emisiunii Asta-i Romania, de la ora 14:30. In aceasa editie vom vedea povestile de viata ale unor oameni speciali, o poveste remarcabila este povestea maicutei Serafima de la manastirea Marcus care a crescut 16 fete, majoritatea fiind orfane luate de la maternitate.

Luni, 3 mai, in a 2-a zi de Paste, Kanal D va difuza o editie speciala a emisiunii Teo Show, de la ora 15:00. Teo si Bursucu ne asteapta sa ne relaxam in fata televizoarelor urmarind emisiunea ce ii are ca invitati speciali pe: Vladimir Draghia si familia lui, Maria Carneci si Daniela Condurache, care vor face pereche cu Omar si Black Matias care vor participa la un concurs amuzant.

Din programul postului  Kanal D nu vor lipsi emisiunile Stirile Kanal D si Survivor Romania dar nici serialul Hercai.

Postul Antena 1 a pregatit editii speciale ale emisiunii Neata, cu Razvan si Dani. Aceste editii vor fi difuzate in zilele de vineri de la ora 08:00, in prima zi de Paste, de la ora 10:00 si in a 2-a zi de Paste, de la ora 08:00. Aceste editii speciale vor avea invitati speciali printre care: Luminita Anghel, Marcel Pavel, Paula Seling, Amna si Elena Gheorghe.

Sambata, 1 mai, Antena 1 va difuza emisiunea Te cunosc de undeva de la ora 20:00 iar de la 23:15 vom vedea Te cunosc de undeva, After party.
Duminica, 2 mai, de la ora 20:00 va fi difuzata o noua editie a emisiunii Chefi la cutite.

Posturile Antena 1, Pro TV si Kanal D  ocupa mai tot timpul primele pozitii in topul celor mai urmarite posturi tv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.