1899 – a fost anulat unul dintre cele mai promitatoare seriale Netflix
Netflix a anulat serialul 1899 (2022) astfel incat nu vom vedea sezonul 2, conform anuntului facut de co-creatorul seriei, Baran bo Odar, pe pagina sa Instagram. Baran a mentionat ca, desi se dorea ducerea seriei pana la final asemenea serialului de succes Intuneric (Dark), acest lucru nu se va intampla.

1899 prezinta un grup de imigranti de origini europene care calatoresc spre noul continent pentru o viata mai buna. Calatoria lor ia o intorsatura neasteptata atunci cand descopera o alta nava cu imigranti.

Serialul a fost produs de Baran bo Odar si Jantje Friese, creatorii serialului german de succes, Intuneric (Dark). 1899 a obtinut pe IMDb nota 7.4 din aproape 80.000 de recenzii iar fanii asteptau cu nerabdare sezonul 2.

Primul sezon are 8 episoade la care participa actorii Emily Beecham (Hail, Caesar! – 2016), Aneurin Barnard (Dunkirk – 2017), Andreas Pietschmann (a avut un rol si in Intuneric), Miguel Bernardeau (Elita – 2018), José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong (Rogue One: A Star Wars Story – 2016), Yann Gael (Saloum – 2021), Mathilde Ollivier (Overlord – 2018), Jonas Bloquet (The Nun – 2018, 3 Days to Kill – 2014) si altii.

1899 – a fost anulat unul dintre cele mai promitatoare seriale Netflix

Productia a obtinut rezultate bune si pe Netflix, acolo unde a ocupat prima pozitie in 55 de tari in urma debutului. Criticii au considerat 1899 un serial ambitios, misterios, in care se vorbesc mai multe limbi. In plus, serialul a fost unul dintre primele filmate pe o scena LED-Volume, o tehnologie noua care permite regizorilor sa creeze efecte speciale complexe.

Anularea serialului fara a continua cu sezonul 2 lasa fanii cu intrebari fara raspuns, dezamagiti si frustrati. Asa cum se intampla de obicei, Netflix nu a oferit inca o explicatie privind anularea acestei productii insa, cel mai probabil, seria nu a ajuns la numarul dorit de vizualizari, acesta fiind motivul principal din spatele unor astfel de decizii.

Daca ati urmarit 1899, ce parere aveti despre acest serial? Doreati sa vedeti episoade noi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Un serial extrem de bun care promitea mult a fost distrus de fabrica perfida a netflix , serviciu ce are un abonament exagerat de mare pentru prostiile din baza de date!