Program Revelion 2022 Prima TV
In acest material vom detalia programul de revelion difuzat de postul Prima TV.

Exclusiv VIP – 31 decembrie, de la ora 15. Cristi Brancu va avea invitati de seama in ultima emisiune a anului 2021. In platoul emisiunii Exclusiv VIP invitatii vor canta si vor impartasi telespectatorilor gandurile si dorintele lor pentru anul 2022.

Portul Cultural Cetate de la Dunare isi va deschide portile de la ora 19. Scriitorul Mircea Dinescu va pregati o masa bogata pentru ca in noaptea de Revelion va avea invitati de seama. Mircea Dinescu va pregati vitel la protap si va prepara paine de casa. Invitatii lui vor fi vedetele postului Prima TV: Cristi Brancu, Dezbracatu, Ioana Petric, Irina Gologan, Cove, Gabriela Marin, Maria Iordanescu si altii. Invitati se vor distra pe muzica lautareasca.

Cronica Carcotasilor – Best Of – 31 decembrie, de la ora 20. Ioana Petric, Dezbracatu si bebelusele vor face un show in ultima editie a emisunii din anul 2021. Cele mai tari balbe vor fi alcatuite in topul anului iar telespectatorii vor rade timp de 2 ore.

Secretele Presedintelui – 31 decembrie, ora 22. Pupaza si staff-ul sau pregatesc un revelion de neuitat. In episodul special din noaptea dintre ani vor fi invitati Angelina Jolie si Brad Pitt. Miezul noptii va fi marcat de discursul presedintelui Pupaza. El va tine un discurs pentru a lumina calea romanilor de sarbatori in anul 2021.

Scriitorul Mircea Dinescu va redeschide portile cetatii Portul Cultural Cetate de la Dunare de la ora 00:00. Mircea Dinescu si invitatii sai vor petrece primele zile ale noului an cu muzica lautareasca. Maestrul va gati vitel la protap umplut cu purcel fript, umplut la randul sau cu un curcan ce va fi umplut cu o bibilica. La cetate vor canta lautarii: Azur, Calin Mambo Siria, Iancu Jianu, Constantin Gagiu, Perla Dunarii.

Program Revelion 2022 Prima TV

Revelionul este seara in care celebram noul an asa ca pe mesele invitatilor de la Cetate nu vor lipsi mancarurile traditionale si un carnat lung de 25 m. Cerul de la Cetate se va lumina de artificii.

Din 31 decembrie si pana pe 1 ianuarie 2022, vedetele Prima TV vor petrece si vor ura un an mai bun si un bun venit 2022 telespectatorilor postului Prima TV.

Prima TV apartine companiei Clever Media si se afla in grila de baza a tuturor cablistilor din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.