Program special TVR 1 si TVR 2 pe 1 iunie
In acest material vom detalia programul special pregatit de posturile TVR 1 si TVR 2 pe 1 iunie, de ziua internationala a copilului.

TVR 1
Alba ca zapada – 10:40. Este o piesa de teatru pentru copii jucata la Teatrul Ion Creanga. In distributia acestei piese de teatru ii vom vedea pe: Raluca Gheorghiu, Marina Procopie, Anca Zamfirescu si altii.

Joaca de-a copilaria – ora 15. Prin aceasta emisiune, TVR1 invita intreaga familie sa sarbatoreasca cea mai frumoasa sarbatoare. In cadrul emisiunii Joaca de-a copilaria, vedetele posturilor TVR vor fi prezente impreuna cu copiii lor. Printre vedete ii vom vedea pe: Alina Sorescu impreuna cu copiii ei, grupurile vocale: Sunetul Muzicii, Andante, Fantezia dar si grupuri de copii ale minoritatilor grecesti si ucrainene.

Invitatii emisiunii, impreuna cu telespectatorii, vor vedea cum se fac costumele populare traditionale, se va face educatie rutiera pentru cei mici si multe alte lucruri interesante.

La Bell et la Bete / Frumoasa si bestia (2014) – 1 iunie, ora 21:10. Celebra poveste Frumoasa si bestia se petrece in anul 1720 cand un comerciant pierde toata marfa sa dupa ce vasul se scufunda in mare. Comerciantul se retrage la tara impreuna cu cei 6 copii ai sai.

Cea mai mica fiica a sa pe nume Belle (Lea Seydoux) este o fata vesela si plina de gratie. In drumul de intoarcere din port catre casa, comerciantul gaseste intr-o padure un castel care avea o gradina frumoasa, plina cu flori.

Tatal lui Belle culege un trandafir pentru fata lui cea mica iar in timp ce dorea sa plece, comerciantul este vazut de o Bestie (Vicel Cassent) care doreste sa il omoare. Insa tatal lui Belle este lasat liber cu conditia sa o trimita pe Belle sa traiasca in castelul Bestiei. De fapt, Bestia este un print transformat de o vraja ce va fi rupta doar daca bestia gaseste o iubire adevarata.

Pe IMDb, filmul Frumoasa si Bestia a primit nota 6,4 si are durata de o ora si 52 de minute.
Program special TVR 1 si TVR 2 pe 1 iunie

TVR 2
Dumbrava Minunata (1980) – 09:10. Acest film spune povestea unei fetite pe nume Lizuca (Diana Musca), orfana de mama, care fuge impreuna cu cel mai bun prieten al sau, cainele Patrocle la bunici la tara. Insa, drumul catre bunici trece printr-o dumbrava magica.

Filmul Dumbrava Minunata are durata de o ora si 15 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5. In acest film ii vom revedea pe actorii Draga Olteanu Matei, Ernest Maftei si Maria Ploaie.

Codrul si Trandafirul: Povestea Cenusaresei (1976) – 13:35. Este o varianta muzicala a celebrei povesti Cenusareasa. Regatul Euphrania este condus de un rege si o regina care au o dorinta foarte mare, aceea de a il vedea insurat pe printul Edward (Richard Chamberlain).

Frumoasa Cenusareasa este obligata de mama ei vitrega sa devina servitoare in casa pentru surorile ei vitrege. Cand regele si regina organizeaza un bal pentru a-i gasi printului o pretendenta, zana cea buna o trimite pe Cenusareasa (Gemma Graven) la bal intr-o rochie frumoasa si pantofi de cristal.

Filmul Codrul si Trandafirul: Povestea Cenusaresei are durata de doua ore si 26 de minute, pe IMDb a primit nota 6,9.

A Boy Called Po / Lumea lui Po (2016) – ora 21:10. David Wilson (Christoper Gorhan) ramane singur sa creasca un copil cu autism dupa ce sotia sa moare. Patrik (Julian Feder) este un tanar de 12 ani cu o forma de autism care il impiedica sa isi exprime suferinta pierderii mamei sale.

Din cauza serviciului sau, David nu mai reuseste sa comunice cu Po iar acesta se retrage intr-o lume imaginara unde se simte protejat. Filmul Lumea lui Po are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a primit nota 6,6

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.