Grila de toamna Antena Stars 2022
Antena Stars, singurul post de televiziune din Romania care prezinta povesti de viata ale vedetelor, va incepe din 29 august grila de toamna. Emisiunile consacrate ale postului revin cu sezoane noi, iata cum arata grila de toamna.

Showbiz Report va incepe din 29 august.  Emisiunea va fi difuzata in fiecare dimineata, de la ora 10, si va difuza cele mai noi informatii din lumea show bizului autohton. Noutatea sezonului o reprezinta faptul ca echipei de prezentatori i se va alatura Catalin Cazacu. Showbiz Report va fi prezentata de Natalia Mateut, Andrei Stefanescu si Catalin Cazacu.

Acces Direct va reveni in grila Antena Stars din 29 august, de la ora 16:00. Emisiunea va fi prezentata de Mirela Vaida si Adrian Velea de luni pana vineri. Vor fi prezentate povesti de viata ale unor oameni obisnuiti.

Mireasa – Capriciile iubirii revine din 29 august, de la ora 19:30, de luni pana vineri si va fi prezentata tot de Gabriela Cristea. In aceasta emisiune vor fi discutate cele mai fierbinti subiecte ale emisiunii Mireasa alaturi de concurentii Mireasa.

Xtra Night Show va reveni de astazi, 28 august, de la ora 22. Va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 22. Extra Night Show este cea mai longeviva emisiune nocturna ajungand la sezonul cu numarul 28. Emisiunea va fi prezentata de Dan Capatos, Paula Chirila si Andreas Petrescu, responsabil cu atmosfera din cadrul emisiunii.

Iulia Albu revine din 3 septembrie cu emisiunea I.A. cu Stil. Emisiunea va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 16. Iulia Albu va vizita in fiecare saptamana cate 3 copii pe care ii va ajuta sa isi gaseasca stilul vestimentar pentru a-si atinge scopul, acela de a se imbraca asemenea unei vedete.

Perfecte cu defecte revine din 3 septembrie, de la ora 18, si va fi difuzata in fiecare sambata. Trei femei total diferite prin modul si stilul de viata isi prezinta povestile in fata telespectatorilor in cadrul showului Perfecte cu defecte. Cu toate ca sunt firi diferite si au un stil de viata diferit, cele 3 femei sunt legate intre ele printr-o prietenie trainica. Cele 3 despre care vom afla detalii interesante in emisiunea Perfecte cu defecte sunt: Alina Radi, Mona Lisa Sufan si Roxana Chirita.

Grila de toamna Antena Stars 2022

Politia Modei revine din 3 septembrie, de la ora 19, in fiecare sambata. In fiecare editie a emisiunii, Iulia Albu si Ovidiu Buta vor amenda alaturi de invitatul lor special din fiecare editie lipsa bunului gust in moda pe care il afiseaza vedetele la diferite evenimente. In cadrul emisiunii Politia modei vor fi apreciate si laudate si vedetele care stiu sa se imbrace adecvat in functie de tema evenimentului la care participa.

Mamici de pitici cu lipici revine din 4 septembrie, in fiecare duminica, de la ora 17. In acest sezon vom vedea viata de zi cu zi a trei mamici vedete si a copiilor lor. Cele trei mamici sunt: Gabriela Cristea, Deea Maxer si Emilia Cristofor.

Reala by Ana Morodan revine din aceasta toamna cu sezonul doi.
La Antena Stars, stirile mondene din show bizul romanesc sunt prezentate in fiecare zi de Ramona Ilie si Madalina Balan. Grupajele informative sunt difuzate in fiecare zi dupa cum urmeaza: de luni pana vineri de la orele 14, 19 si 21:30 si in weekend de la ora 14.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.