Filme de top in martie la Film Now
Film Now aduce in luna martie filme interesante pentru cinefili. In acest articol va prezentam cateva filme interesante pe care le puteti vedea pe parcursul lunii martie la Film Now.

Don’t let go (Nu ma parasi – 3 martie, ora 22:15) este un film de actiune din 2019. In acest film, rolul principal este interpretat de actorul David Oleyowo. David da viata personajului unui politist pe nume Jack care trece prin clipe grele atunci cand nepoata sa, Ashley si familia acesteia, sunt ucisi. Jack incearca sa descopere adevarul comunicand cu nepoata sa Ashley din trecut, astfel cei doi vor incerca sa evite disparitia celor 3 persoane dragi.
Filmul Nu ma parasi este regizat de Jacob Estes.

Fatman (Grasanul5 martie, la ora 21:45). Grasanul este o actiune-comedie realizata in 2020. In acest film, rolul principal este interpretat de Mel Gibson care da viata personajului Chris Cringle, avand porecla de Mos Craciun. Chris trebuie sa isi salveze afacerea de la faliment si astfel face o afacere cu armata Statelor Unite Ale Americii. Un copil bogat nemultumit de cadoul primit de la Mos Craciun hotaraste sa se razbune si angajaza asasini profesonisti sa il ucida pe acesta.
Astfel, Chris va trebui sa lupte cu asasini profesionisti pentru a-si salva viata. Filmul Grasanul este regizat de Eshom Nelms si Ian Nelms.

Filme de top in martie la Film Now

Omul Paianjen: Departe de casa (Spider-Man: Far From Home – 2019 – 14 martie, la ora 20:00). Acest film este un blockbuster marca Marvel ce a avut incasari record de peste un miliard de dolari. Actorul Tom Holland il interpreteaza pe Peter Parker. Peter hotaraste sa isi ia o vacanta de la salvarea lumii, dorind sa plece prin Europa cu cativa amici. Vacanta eroului este oprita de Nick Fury (Samuel L Jackson) care ii spune omului paianjen ca lumea este amenintata de 4 creaturi gigant si ca trebuie salvata urgent.
In aceasta lupta pentru salvarea omenirii, omul paianjen este ajutat de Mysterio (Jake Gyllenhaal). Omul Paianjen: Departe de casa a fost regizat de Jon Watts.

In acest material am selectat doar cateva filme interesante insa Film Now a pregatit si alte filme care pot prezenta interes.

Postul de televiziune Film Now este detinut de furnizorul RCS & RDS (Digi), compania mai detine posturi TV de sport, documentare, muzica si posturi radio. Film Now nu se afla in pachetul de baza ci este intr-o extraoptiune cu acelasi nume care costa 3 lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.