Prada / Prey – disponibil pe Disney Plus
In acest material vom continua sa va recomandam cele mai interesante filme disponibile online prin intermediul aplicatiilor de streaming disponibile si in Romania. In acest articol vom mentiona informatii despre cel mai nou film din seria Predator.

Prey / Prada (2022) a fost adaugat pe platforma Disney Plus din 5 august si pare un remake al filmului Predator (1987). Actiunea filmului Prada are loc in urma cu 300 de ani intr-o lume unde existau inca triburi.

Filmul spune povestea unei fete pe nume Naru (Amber Midthunder) care face parte dintr-un trib de vanatori innascuti si care nu se da la o parte de la orice pericol atunci cand tribul ei este in pericol. Naru este o fata putin altfel fata de femeile din tribul ei, are o fire mai baietoasa, dorind sa vaneze sta mai mult timp cu barbatii tribului, insa este foarte inteligenta.

Intr-o zi, un membru al tribului este ranit grav de catre o puma iar razboinicii pleaca in cautarea animalului. Printre vanatorii care pleaca spre gasirea animalului periculos se afla si Naru. Ea, impreuna cu cainele sau, descopera ca pe langa urmele lasate de puma mai sunt si alte urme ale unei creaturi misterioase aflate in jungla.

In jungla apare o fiinta extraterestra care vaneaza orice fel de animal. Creatura seamana cu un om care se poate camufla usor, devine aproape invizibil, aceste creaturi nu vad ci au un simt foarte bine dezvoltat, simt prezenta oricarui tip de animal sau om prin caldura emanata de corpul lor.

Prada / Prey – disponibil pe Disney Plus

La inceput, echipa de vanatori a tribului nu crede ce spune Naru, cum ca exista o creatura misterioasa in jungla, pana in momentul in care aproape toti membrii echipei de vanatoare a tribului sunt ucisi cu exceptia fratelui lui Naru, Taabe (Dakota Beavers), care o ajuta pe Naru sa vaneze creatura misterioasa.

Filmul Prada este regizat de Dan Trachtenberg si este o productie marca Star. Are o durata de o ora si 39 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2. Pe platforma de streaming Disney Plus sunt disponibile toate filmele din franciza Predator. In prezent ocupa prima pozitie in topul IMDb al celor mai populare filme.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU