Putem spune ca acesta este sfarsitul unei ere. O era care ramane in istorie prin modificarile pe care le-a adus asupra comunicarii online. Din pacate Yahoo Messenger se va inchide definitiv.

Acest lucru era de asteptat avand in vedere ca aplicatia nu a mai primit update-uri din 2011. Yahoo a luat decizia de a inchide aceasta aplicatie si a anuntat inchiderea acesteia pe 5 august.

Yahoo Messenger a fost la un moment dat cea mai folosita aplicatie de mesagerie online. Imi pare rau ca aceasta aplicatie va disparea. O aplicatie cu care am copilarit.

Din punctul meu de vedere aceasta Yahoo Messenger a revolutionat emoticoanele si nu numai.

Later edit:

Din cate se pare, compania Yahoo nu a inchis decat aplicatia de messenger si nu si serviciul in sine. Yahoo messenger a fost updatat si poate fi accesat din browser. Din pacate, utilizatorii lipsesc cu savarsire. Pana si oficialii Yahoo recomanda tuturor utilizatorilor sa migreze catre noua platforma de mesagerie si sa renunte la aplicatia ce se instala in calculatoarele personala.

Si aplicatia pentru mobil a primit un update destul de important. Acum poti crea grupuri, camere de chat si chiar poti sterge sau modifica un text dupa ce l-ai trimis. In plus, tot din aplicatia pentru mobil ai acces si la casuta de e-mail.

Pentru esecul pe care il infrunta, consider ca Yahoo a fost singurul vinovat. Aplicatia nu a mai primit un update pana cand utilizatorii au inceput sa migreze catre alte servicii de comunicare online. Cand cei e la Yahoo s-au trezit a fost totusi prea tarziu. Servicii precum Facebook Messenger, Whatsapp, Viber i-au luat locul, asa cum era si normal. Acestea ofereau mult mai multe beneficii si erau mai mai bine optimizate decat Yahoo Messenger.

Din nefericire Yahoo Messenger a urmat exact calea mirc-ului si se apropie cu pasi repezi catre sfarsit.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII