ZU TV modifica formatul de principiu
CNA a aprobat astazi solicitarea venita din partea Antena TV Group SA pentru modificarea formatului de principiu a televiziunii ZU TV dar si a structurii serviciului de programe.

Formatul de principiu al serviciului ZU TV se modifica din generalist in tematic – muzical iar in ceea ce priveste structura de programe, scad programele de informare. In ceea ce priveste sursa de provenienta, ZU TV are 14% productii proprii iar diferenta de 86% reprezinta productiile altor furnizori.

Gabriel Poenaru, channel manager ZU TV, a mentionat ca se doreste actualizarea grilei de programe deoarece oamenii sunt interesati mai mult de muzica decat de emisiuni. Gabriel Poenaru a preluat functia de channel manager de la Mihai Morar.
Solicitarea a fost aprobata in sedinta CNA in unanimitate.

ZU TV este disponibil in grilele principalilor operatori de telecomunicatii, este disponibil si in format HD. In ceea ce priveste operatorii DTH, la Digi, Focus Sat si Orange Romania Communications este disponibil in format SD iar Orange Romania are in grila varianta HD.

ZU TV modifica formatul de principiu

ZU TV difuzeaza emisiuni si programe precum ZUnrise, ZU News, Hitman Hot 10, BIG IN, Torpedoul lui Morar + Eat, Sleep, ZU, Repeat, Face 2 Face, K-Pop, ZUeet Dreams sau Celebrity Playlist.

Desi alte televiziuni incearca sa devina generaliste (de exemplu, Etno TV sau Cinetube), ZU TV se axeaza din ce in ce mai mult pe profilul care a consacrat televiziunea, acela muzical. Insa, acest lucru se intampla in conditiile in care grupul Antena detine licente pentru cateva dintre cele mai mari televiziuni generaliste din Romania.

Pe ordinea de zi a sedintei CNA de astazi s-a aflat si solicitarea venita din partea CINETHRONIX TELEVISION PRODUCTION pentru retragerea serviciului video la cerere Cinethronix. Aceasta solicitare a fost, de asemenea, aprobata in unanimitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Orange RO Comunication are Zu TV DOAR HD. NU ESTE SD. De asemenea, și pe DTH , deși este și SD , este și varianta HD a Zu TV. De unde aveți informațiile cum că la OROC ZU TV e doar SD?