Promotie abonament anual Disney+
Reprezentantii Disney+ anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca vor pune la dispozitia viitorilor abonati un abonament anual promotional. Oferta de lansare a platformei Disney+ consta intr-un abonament de 12 luni la pretul unuia de 8 luni, raportat la costul unui abonament lunar.

Pretul pomotional al abonamentului anual este de 239,90 lei. Cei care doresc sa beneficieze de aceasta reducere trebuie sa intre pe site-ul disneyplus.com, isi inscriu adresa e-mail si consulta termenii si conditiile complete. In ziua lansarii Disney+ in Romania, cei care s-au inscris vor primi un link unic pe adresa e-mail.

Inscrierile se pot face de astazi pana pe data de 13 iunie, la miezul noptii. Un abonament standard lunar fara reducere va costa 29,99 lei cu reducerea promotionala, pretul abonamentului lunar ar fi de 20 lei iar pretul abonamentului anual fara aceasta oferta va fi de 299,90 lei.

Potentialii abonati ai platformei Disney+ vor putea urmari seriile Star Wars, Povestea lui Boba Fett si The Mandalorian, seria Obi Wan Kenobi, seria Moon Knight care spune povestea lui Steven Grant, un angajat al unui magazin de cadouri care este chinuit de pierderi de memorie si de amintiri dintr-o alta viata sau Legenda celor 10 inele, productie nominalizata la Oscar.

O alta productie nominalizata la Oscar care va putea fi vazuta pe Disney+ este Luca, o productie marca Disney si Pixar. Filmul Encanto este tot o productie a studiourilor Disney Animation, film care a castigat un Oscar. Encanto prezinta povestea unei familii extraordinare. Madrigal si Cruela este un alt film premiat cu Oscar si va fi disponibil pe Disney+.

La categoria seriale, abonatii Disney+ vor putea urmarii: Crime in imobil, Pam and Tommy, Familia Simpson, Anatomia lui Grey, 9-1-1. De la producatorii National Geographic vor putea fi urmarite documentarele: Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum si filmul Free Solo, premiat cu Oscar.

Promotie abonament anual Disney+

Abonatii vor putea urmari continutul Disney+ pe patru dispozitive simultan si vor avea descarcari nelimitate pe zece dispozitive. Vor putea fi create pana la 7 profiluri pe un abonament. Profilurile pentru copii vor avea o interfata usor de navigat si acces adecvat varstei.

Platforma Disney+ va pune la dispozitia abonatilor sai productii cinematografice de la case de productie cum ar fi Disney, Pixar, Marvel, Star Wars si National Geographic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Conform Broadband TV News, platforma Disney+ va intra în grila mediabox-ului Vodafone TV în Grecia de la lansare. Sper să fie același lucru și în Europa Centrală și de Est (inclusiv România).

  2. Ce se vor alege de canalele DISNEY CHANEL DISNEY JUNIOR pentru copii vor mai fii în grilele operatorilor de cablu tv de la noi din țară

    • Nu cred ca vor mai emite ,deoarece în alte tari după ce a fost lansat Disney + s-au desființat posturile Disney Channel ,Disney Junior, Disney XD. După părerea mea cred ca în iulie sau august inchid canalele tv in România și Moldova.