Prostul preferat al Domnului – sezonul 2
Netflix a adaugat pe 15 iunie 2022 o noua serie de comedie si fantezie din SUA numita Prostul preferat al Domnului (God’s Favorite Idiot).

Clark Thompson lucreaza in IT si se indragosteste de Amily Luck in acelasi timp in care devine, fara voia sa, mesagerul lui Dumnezeu.

In primul episod numit B-Minus, viata simpla a lui Clark este schimbata atunci cand este lovit de un fulger, pana si Amily observa o schimbare semnificativa la acesta.

Protagonistii serialului sunt Melissa McCarthy si Ben Falcone, cei doi sunt casatoriti si in viata reala, au lucrat impreuna si in alte productii precum Cook off!, The Nines, Pretty ugly people, Bridesmaids, Identity Thief, The Heat, Tammy, Spy, The Boss, Life of the party si altele.

In acest serial putem vedea si alti actori precum Usman Ally, Ana Scotney, Chris Sandiford, Kevin Dunn, Yanic Truesdale, Steve Mallory, Leon Ford si altii. Filmarile au avut loc in Lismore, New South Wales, Australia.

Prostul preferat al Domnului – sezonul 2

Seria de comedie Prostul preferat al Domnului a obtinut pe IMDb o nota destul de mica, 5.5 din aproape 1.500 de recenzii. Astazi se afla pe locul 6 in topul serialelor vizionate in Romania. Primul sezon este alcatuit din 18 episoade insa pe Netflix sunt disponibile momentan doar 8, urmand ca partea a doua a primului sezon sa fie adaugata ulterior.

La momentul publicarii acestui articol, Netflix nu a oferit informatii privind data lansarii celorlalte 8 episoade din primul sezon sau informatii legate de reinnoirea seriei cu sezonul 2. Vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii in acest sens. E posibil ca partea a doua a primului sezon sa fie disponibila pe Netflix la finalul lui 2022 sau in prima jumatate a lui 2023.

Daca ati urmarit Prostul preferat al Domnului, ce impresie v-a lasat? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.