Referendum / Dr Chiotea / Frontul de acasa – emisiuni TVR 1
Posturile nationale de televiziune TVR 1, TVR 2 si TVR 3 si-au anuntat grila de toamna. In acest material vom detalia surprizele pregatite de TVR 1 toamna aceasta.

TVR 1
Matinalul de la TVR 1 va avea prezetatori noi. Emisiunea matinala Cu capu-n zori va fi prezentata in fiecare dimineata de Mihai Razus si Anca Mazilu. Matinalul cu cei 2 prezentatori va intra pe post din 4 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 8. Inainte, matinalul era prezentat de Dorin Chiotea, care va avea o noua emisiune prezentata mai jos.

Referendum este o emisiune ce va fi moderata de Mihai Radulescu. Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi de luni, de la ora 21. Doua echipe vor dezbate teme de interes general si arzatoare, Mihai va arbitra aceasta dezbatere iar telespectatorii vor vota echipa castigatoare a dezbaterii.

Dr. Chiotea este noua emisiune medicala prezentata de Dorin Chiotea si va fi difuzata de luni pana miercuri, de la ora 13.

Frontul de acasa este o emisiune de reportaje cu povesti deosebite ale unor eroi intorsi din misiuni militare. Frontul de Acasa va fi difuzata in fiecare miercuri, de la ora 22:30 si este prezentata de Alina Grigore.

Referendum / Dr Chiotea / Frontul de acasa – emisiuni TVR 1

Secretele Plantelor in fiecare sambata, de la ora 10:30. Aceasta este o emisiune despre plante ce va fi prezentata de Dana Deac.

Pe langa aceste emisiuni, in grila de toamna a postului TVR 1 vor reveni si sezoane noi ale emisiunilor cunoscute: O vedeta Populara, Garantat 100%, Profesionisti si alte emisiuni cunoscute de telespectatori.

Fanii serialelor coreene pot urmari de la ora 18:15 serialul Secretele de la palat, de luni pana vineri.
Serialul Obsesia Evei se vede de la ora 23:10, in zilele de marti miercuri joi.

In fiecare marti, de la ora 22:10, vom urmari in cadrul emisiunii Telecinemateca cele mai apreciate filme din toate timpurile. In serile de vineri, de la ora 21:10, vom avea parte de actiune difuzandu-se cate un film de acest gen. Sambata se vor difuza filme romanesti.

Pe partea de sport, TVR va transmite handbal, rugby si fotbal.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII