Supernanny / Spune-mi cine esti in grila Prima TV
In luna ianuarie, Prima TV vine cu noutati in grila. In acest materia vom detalia noul sezon al emisiunii Supernanny si noua emisiune Spune-mi cine esti care a intrat in grila Prima TV din 8 ianuarie.

Prima TV a anuntat ca va difuza din 21 ianuarie un nou sezon al emisiunii Supernanny. Emisiunea o va avea pe Beatrice Busuioc pe post de coordonator in ajutarea parintilor cu copiii nazdravani. Emisiunea de parenting va fi difuzata de Prima TV in fiecare sambata, de la ora 20.

Beatrice Busuioc are capacitatea de a discuta cu fiecare om in parte in functie de personalitatea persoanei respective. Ea a studiat pshiologia in Statele Unite ale Americii si este presedinta Asociatiei Da, poti!. Beatrice sustine ca lucrul cu copiii este o provocare pentru ca acestia sunt fiinte imprevizibile care te pot surprinde in orice moment prin reactiile lor spontane.

Beatrice mai sustine ca pentru a putea lucra cu copiii trebuie sa fii spontan, creativ si plin de energie, mai ales daca este vorba despre un copil mic. Noua Supernanny mai spune ca pana la varsta de 8-9 ani copiii se bazeaza mai mult pe instinct decat pe judecata, asta inseamna ca este foarte important ce fac parintii, ce model vor sa le transmita copiilor.

Supernanny / Spune-mi cine esti in grila Prima TV

Beatrice ii va invata pe parinti cum sa reactioneze atunci cand cei mici sunt in plina criza/ isterie sau cum sa rezolve diferite provocari emotionale pe care le au cei mici. In cadrul emisiunii, Beatrice va folosi cuvinte superlative in relatia cu copiii. Aceste superlative au ca scop cresterea motivatiei si a increderii de sine.

Beatrice spune despre ea ca este o persoana cu valori si principii foarte bine definite iar propunerea de a participa la emisiunea Supernany este o provocare. A mai colaborat cu parinti si copii din alte 5 tari, ajutandu-i in relatia parinte – copil, aceasta coordonandu-i si online o data la doua saptamani.

O alta emisiune care a intrat in grila Prima TV este Spune-mi cine esti si este difuzata in fiecare duminica, de la ora 10. Spune-mi cine esti este o emisiune de tip podcast si este realizata de Irina Gologan. In cadrul emisiunii, telespectatorii vor afla povesti nestiute ale unor vedete autohtone, cum ar fi: Dan Bitman, Narcisa Suciu, Eugen Cristea, Cezar Oatu si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.