Patimile lui Hristos / Jocul lui Ender – Film Cafe
Postul de televiziune Film Cafe a programat pentru sfarsitul lunii martie filme interesante. In acest material vom detalia cateva dintre aceste filme difuzate de Film Cafe.

Ender’s Game / Jocul lui Ender (2013) – 26 martie, ora 19:55. Filmul Jocul lui Ender este un film SF. In viitor, planeta Pamant va fi atacata de o rasa de extraterestri iar singura salvare a omenirii o reprezinta echipajul condus de capitanul Mazer Rackham (Ben Kingsley).

Dupa ce scapa de prima tentativa de distrugere, omenirea se pregateste de un al doilea atac insa de data aceasta reprezentantii omenirii sunt colonelul Graff (Harrison Ford), care conduce Armata Internationala, si tanarul Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tip foarte inteligent care pune in practica in timpul luptei cele mai grele strategii.

Filmul Jocul lui Ender s-a filmat in Canada si are durata de o ora si 54 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,6.

In ultima zi a lunii martie, Film Cafe pregateste telespectatorii de sarbatoarea Sfanta a Pastelui. The Passion of the Christ / Patimile lui Hristos (2004) – 31 martie, ora 22. In acest film o vom vedea pe actrita Maia Morgenstern jucand rolul Mariei, mama lui Iisus.

Filmul Patimile lui Hristos prezinta ultimele 12 ore de viata ale lui Iisus, asa cum scrie in Cartea Sfanta. Iisus Hristos (Jim Caviezel) este luat de soldatii romani din Gradina Ghetsimani si dus in cetatea Ierusalimului. Acolo, preotii il invinuiesc de blasfemie care se pedepseste cu moartea.

Patimile lui Hristos / Jocul lui Ender – Film Cafe

Iisus este dus in fata guvernatorului Palestinei, Pilat din Pont, care il trimite la imparatul Irod. Imparatul il trimite din nou la guvernator si acesta decide sa lase poporul sa decida ce sa faca cu Iisus. Pilat ii duce pe Iisus si un criminal pe nume Barabas in fata unei multimi de oameni ca sa decida ei cine sa moara si cine sa traiasca dintre cei doi. Spre surprinderea lui Pilat, multimea il condamna la moarte pe Iisus.

Filmul Patimile lui Hristos a fost filmat in Italia si are durata de 2 ore si 7 minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.