Provocarea destinului – un nou show matrimonial la Antena 1
In grila postului Antena 1 va intra in curand un nou show de dating. Noua emisiune matrimoniala se numeste Provocarea destinului. Emisiunea va intra in grila Antena 1 din 11 iulie, in intervalul orar 14-17. Iata tot ce stim despre noua emisiune matrimoniala de la Antena 1.

La emisiunea Provocarea destinului vor participa concurentii care au o experienta de viata, care au in spate povesti de dragoste si au varsta cuprinsa intre 33 si 45 de ani. Concurentii emisiunii nu sunt persoane care cauta o aventura estivala ci oameni care nu au avut noroc in viata si care cauta sa isi intemeieze o familie. Participantii emisiunii au la dispozitie 5 saptamani ca sa se cunoasca si sa isi gaseasca jumatatea printre ei.

Toate trairile prin care trece o persoana cand crede ca si-a gasit jumatatea vietii, flirturi, cunoastere, formare de cupluri, perechi legate si dezlegate le veti vedea urmarind cel mai nou show matrimonial la Antena 1. Perechile formate intre concurenti se vor lupta pentru a castiga premii substantiale.

Provocarea destinului – un nou show matrimonial la Antena 1

Perechea de pe locul 3 va castiga un sejur de 7 zile la mare in Romania intr-un resort de lux. Perechea de pe locul doi va castiga o croaziera de 7 zile pe Marea Mediterana iar perechea aflata pe locul 1 va castiga suma de 10.000 de euro. Noua emisiune matrimoniala Provocarea destinului va fi prezentata de Diana Rotaru.

Diana Rotaru este din Chisinau, este absolventa a Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. A lansat patru albume muzicale, a castigat numeroase premii in Moldova si a sustinut concerte si in Romania. Diana Rotaru a imbinat cu succes muzica, televiziunea si radioul. Ea nu este la prima experienta de prezentatoare TV in Romania, a prezentat in trecut emisiunea Se striga darul, la Kanal D. Diana Rotaru a mai fost o data in postura de prezentatoare intr-o emisiune de pe Antena 1, ea a prezentat o editie a emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii de anul acesta, inlocuind-o pe Gabriela Cristea.

Antena Play va lansa din 11 iulie doua canale exclusive dedicate emisiunii Provocarea destinului, este vorba de Provocarea destinului si Provocarea destinului Plus. Emisiunea va fi difuzata pe Antena 1 de luni pana vineri, din 11 iulie, de la ora 14.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua am vizionat azi un episod din aceasta emisiune.O mare dezamagire ce priveste calitatea umana.Oameni cu comportament jignitor, agresiv… Mai mult golanesc de-a dreptul.Nivelul de cultura 0 la cativa dintre barbati..Ma intreb daca pentru o emisiune publica nu ar tb.sa selectati persoanele partcipante.Foarte penibil,sper ca emisiunea nu vizeaza o anumita categorie sociala subignoranta.