Rafuiala in Seattle – cu Steven Seagal pe FilmBox Premium
Postul de televiziune FilmBox Premium a introdus recent in grila sa de programe serialul True Justice / Rafuiala in Seattle (2010), in fiecare joi, de la ora 23.

Serialul Rafuiala in Seattle este realizat de Steven Seagal, un serial plin de actiune, primul si singurul lui serial de pana acum. Steven Seagal este Eljah Kane, seful politiei din Seattle iar impreuna cu echipa sa rezolva diverse cazuri.

O tanara moare in timpul unei petreceri, ea a luat o pastila toxica (vanduta ca drog). Eljah Kane trebuie sa rezolve acest caz rapid si sa descopere cine vinde pastilele pentru a nu se mai produce si alte tragedii din cauza acestui drog. In alt episod, Eljah si echipa sa trebuie sa il protejeze pe un regizor extrem de arogant care realizeaza un film despre pericolele din Seattle.

Intr-un alt episod, Eljah si echipa sa trebuie sa prinda un criminal in serie care ucide femeile frumoase si terorizeaza orasul prin crimele sale.

Serialul Rafuiala in Seattle a fost realizat intre anii 2010 – 2012, a castigat 3 premii si a primit alte nominalizari pentru echipa de cascadori. Dupa cum stim din filmele in care a mai jucat, Steven Seagal foloseste foarte rar arme, el rezolva cazurile in stilul sau inconfundabil de bataie cu pumni. Cu toate ca vom vedea numeroase secvente in care se va folosi arme, in mare parte Steven Seagal va rezolva cazurile prin folosirea pumnilor.

In serialul Rafuiala in Seattle ii vom mai vedea pe actorii Meghan Ory (Juliet), Sarah Lind (Sarah Montgomery, ea este si co-scenarista alaturi de Seagal), Wiliam Stewart (Andre Mason) si altii.

Rafuiala in Seattle – cu Steven Seagal pe FilmBox Premium

Rafuiala in Seattle s-a filmat in Vancouver, Canada. Are doua sezoane cu un total de 27 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 4,5. In trecut, a fost difuzat de Pro X (actualul Pro Arena).

Steven Seagal a jucat in numeroase filme de actiune printre care vom enumera: Martor incomod (1996), Sechestrat in larg (1992), Machete (2010), Asasin in slujba legii (2003) si multe altele.

FilmBox Premium apartine de compania SPI care mai detine si alte canale printre care si FilmBox sau Dizi. SPI a fost cumparata recent de Canal+. FilmBox Premium se afla inclus in diferite pachete in grilele operatorilor de cablu, iptv si dth din Romania, cum ar fi Orange, Vodafone, INES sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII