Anatomia lui Grey – sezonul 19 exclusiv la Disney Plus
Platforma de streaming Disney Plus aduce in luna octombrie in premiera in Romania sezonul 19 al serialului Anatomia lui Grey, ce va fi disponibil din 26 octombrie. Disney Plus difuzeaza in exclusivitate toate sezoanele acestui serial medical.

Sezonul 19 incepe la 6 luni distanta de la finalul sezonului 18, cand in echipa spitalului Grry Sloan Memorial Hospital apar 5 stagiari. Meredith Grey (Ellen Pompeo) conduce echipa de medici din cadrul spitalului.

Fanii serialului Anatomia lui Grey vor urmari intamplarile zilnice ale medicilor care trebuie sa ia decizii de viata si moarte in fiecare zi. Medicii se sprijina unul pe altul iar aceste decizii cruciale pe care trebuie sa le ia zilnic vor suda echipa, relatiile dintre membrii echipei sunt mai mult decat relatii de prietenie.

Pe langa personajele noi ce vor aparea in sezonul 19, fanii serialului se vor reintalni si cu personaje vechi care disparusera din serial, un exemplu este Addison Mongomery (Kate Walsh). Addiso  a facut parte din componenta echipei de medici in primul sezon, dupa aceea a revenit 2 episoade si in sezonul 18. Addison a realizat una dintre cele mai grele operatii ale sale in sezonul 18. La revenirea sa in spitalul Gray Sloan Memorial Hospital, Addison a trebuit sa infrunte amintirea unor momente dificile pentru ea.

Anatomia lui Grey – sezonul 19 exclusiv la Disney Plus

Serialul Anatomia lui Grey a primit numeroase premii, cum ar fi Globul de Aur in 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune, a primit numeroase nominalizari la premiile Emmy. Anatomia lui Grey este considerat cel mai bun serial drama al timpurilor moderne.

Serialul are 19 sezoane cu un total de peste 400 de episoade, durata fiecarui episod este de 41 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

O alta noutate a platformei Disney Plus este ca s-a relansat pentru utilizatorii de console  Playstation 5. Acum, utilizatorii PS5 pot viziona continut 4K. Aceasta relansare a avut loc pe 4 octombrie. Utilizatorii pot descarca aplicatia Disney Plus din sectiunea Media a consolei. Disney Plus ofera abonatilor sai filme si seriale ale marcilor Disney, Pixar, Star, Marvel, Star Wars si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.