RCS & RDS devine Digi Romania
Compania de telecomunicatii Digi a trecut in luna mai a acestui an prin mai multe etape  care va schimba istoria sa. Digi Romania se va dezvolta atat pe plan intern cat si pe plan international. In acest material vom detalia aceste schimbari si noutati aduse de compania romaneasca.

RCS & RDS / Digi a trimis o instiintare prin care isi anunta abonatii ca isi schimba numele si sediul social. Din 15 mai, Adunarea Generala a Actionarilor a hotarat ca RCS & RDS sa se numeasca Digi Romania. Schimbarea denumirii nu va afecta in niciun fel clientii existenti, serviciile sau contractele acestora. Toate produsele si serviciile vor ramane la aceeasi calitate, iar clientii se vor bucura de aceleasi servicii de calitate.

In instintarea trimisa catre abonati se mai specifica ca aceasta schimbare de nume este inceputul unei noi ere in evolutia companiei ca lider in industria de telecomunicatii. Digi Romania isi propune sa continuie investitiile in reteaua de fibra optica, sa ofere clientilor sai o experienta de conectivitate superioara, mentinandu-si in acelasi timp pozitia de lider.

RCS & RDS devine Digi Romania

Digi Romania anunta ca se extinde pe plan international. Operatorul a deschis primul sediu in Belgia, in Bruxelles. Digi isi propune sa ofere belgienilor servicii de internet, televiziune si telefonie mobila de inalta calitate la preturi avantajoase. Astfel, Digi va fi al 4-lea jucator pe piata de telecomunicatii din Belgia. Acolo, Digi va oferi servicii mobile 4G/5G, internet fix si TV prin fibra optica. Belgia este a 4-a tara unde Digi va oferi servicii de telefonie mobila, internet fix si televiziune dupa Romania, Spania si Italia.

Actiunile Digi Romania se vor tranzactiona si pe piata bursiera internationala indicii Morgan Stanley International. Pana acum, actiuniile Digi se tranzactionau pe piata autohtona (Bursa de Valori Bucuresti). In 2024, actiuniile Digi Communications s-au apreciat cu 34% depasind indiciile de referinta a BET care a crescut cu 11,5%. In 2024, investitorii au tranzactionat actiuni in valoare de 127 de milioane de lei reprezentand 2,5 milioane de actiuni.

Digi Romania are in acest moment cel mai mare numar de abonati la serviciul TV si anume 5,718 milioane de abonati din totalul de 7,8 milioane de abonati la serviciul TV din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. S-a schimbat și denumirea bollywood tv în bollywood clasic și cel clasic a devenit bollywood tv ,dar filmele clasice le difuzează pe Bollywood TV, practic au schimbat doar numele,continutul e același, unul e în grila de cablu și celălalt în digi online, o harababura totala!